Semnificația inelului de logodnă și 3 modele pe care le vei adora 

Cererea în căsătorie este un moment foarte emoționant, fiind și primul în care viitoarea familie începe să capete contur în mod oficial. Ai putea crede că logodna și oferirea inelului drept simbol al iubirii este o tradiție foarte veche, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa. 

Istoria logodnei începe în antichitate, pe teritoriul Imperiului Roman. Se spune că soțiile purtau inele realizate din oase, cupru, fier sau fildeș, însă semnificația nu era cea pe care o știm astăzi. Inelul era un simbol al ,,contractului' dintre soți, nicidecum un simbol al iubirii. 

Câteva sute de ani mai târziu, în Roma au fost realizate primele inele din aur ce erau dăruite de către îndrăgostiți, însă nu aveau semnificația de inel de logodnă, așa cum o știm astăzi. La jumătatea secolului al 9-lea, Papa a fost cel care a definit ideea de logodnă și dăruirea inelului ca simbol al dragostei și al promisiunii de căsătorie. Deoarece tinerii îndrăgostiți petreceau destul de mult timp departe unul de celălalt, inelul era un angajament, un simbol al devotamentului și al promisiunii că într-o zi vor fi împreună pentru totdeauna. Este bine de știut că doar nobilii își permiteau astfel de inele de logodnă. 

În prezent, inelul de logodnă este simbolul iubirii, al promisiunii de căsătorie și de a petrece toată viața împreună. Trebuie să menționăm că forma inelului are o semnificație aparte, aceea de cerc infinit, la fel ca și iubirea dintre îndrăgostiți. 

Cele mai populare inele de la momentul actual sunt cele realizate din aur galben, împodobite cu diamant. Probabil și tu te gândești la acest tip de inel în momentul în care auzi cuvântul logodnă. Dacă ai în plan o cerere în căsătorie și nu știi ce inel ai putea alege, îți vom prezenta în continuare trei modele de inele de logodna cu diamant natural pe care le vei adora din prima clipă.

Pentru persoanele care preferă bijuteriile cât mai simple, aproape de minimalism, acest Inel colecția Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Diamant 0.04ct este perfect. Poți alege dacă să fie realizat din aur galben sau alb, ambele de 14K și poți alege mărimea ideală pentru aleasa inimii tale. 

Dacă îți dorești un inel de logodnă deosebit, care să iasă în evidență, atunci trebuie să optezi pentru acesta: Inel colecția Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Diamant 0,36ct. Așa cum poți observa, este decorat cu un diamant central deosebit, de 0,30ct și cu diamante mai mici, așezate în lateralul acestuia, de 0.06ct. 

Ultima bijuterie deosebită pe care ți-o prezentăm în această serie de recomandări este acest  Inel colectia Luxury Aur Galben/Alb 14K cu Diamant 0.08ct. Face parte din categoria inelelor delicate, însă are un design deosebit, care îmbină clasicul și modernul. 

Dacă ți-au plăcut aceste modele de inele de logodnă, trebuie să știi că le poți comanda de pe site-ul CHIC BIJOUX. Acolo vei găsi și alte bijuterii superbe, inele cu diamante sau cu alte pietre prețioase care pot deveni simbolul iubirii. 

Sursa foto: www.chicbijoux.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial