Selly a anunțat că a renunțat oficial la facultate: „Cu nici trei ore înainte de prima zi”. Unde era înscris

Selly, unul dintre cei mai influenți români din mediul online, un multimilionar în subscriberi și în vizualizări pe rețelele sociale, ceea ce i-a adus și primul milion de Euro, la majorat, a făcut dezvăluiri neștiute despre studiile sale.

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

Invitat duminică în emisiunea lui Denise Rifai la Kanal D, tânărul face confesiuni neașteptate. Recunoaște că nu a mers nici măcar o zi la facultate. A renunțat, a pus afacerile sale pe primul loc. „Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate', mărturisește, în exclusivitate, Selly, cu privire la una dintre deciziile luate de acesta în viață.

Totodată, Denise Rifai îl întreabă și câte cărți a citit până acum. Tânărul dă un răspuns complet neașteptat: „Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani eu muncesc', a explicat tânărul.

Selly a anunțat că a renunțat oficial la facultateSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La ce facultate se înscrisese Selly

În 2020, Selly a trecut cu brio de Bacalaureat, el a obținut media 9.60. A primit nota 9.50 la proba la Limba Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie.

La vremea respectivă, el a declarat că vrea să urmeze studiile superioare la facultatea de business – Tiffin University – cu sediul în București. Aceasta este singura universitate privată din țară acreditată în SUA și în Europa, fiind originară din Ohio. Se pare că nicio zi nu a mers, a renunțat la facultate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete