Ellen Pompeo, adevăratul motiv pentru care a ieșit din serialul „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo s-a destăinuit despre adevăratul motiv pentru care a ales să părăsească Anatomia lui Grey.

Fanii serialului Grey’s Anatomy și-au luat rămas bun de la sfârșitul unei epoci, când vedeta Pompeo și personajul ei îndrăgit, Meredith Grey, și-au luat adio în ultimul episod ca titular al serialului, în emoționanta premieră de iarnă.

Deși episodul din 23 februarie marchează ultima apariție a lui Ellen Pompeo ca actor obișnuit, aceasta nu va fi ultima dată când telespectatorii îl vor vedea pe personaj. Se preconizează că actrița în vârstă de 53 de ani va mai apărea cel puțin încă o dată înainte ca actualul sezon 19 să se încheie. Ea va continua să povestească restul sezonului și să își îndeplinească îndatoririle de producător executiv, iar ușa rămâne deschisă pentru ca personajul ei să treacă pe aici în viitor.

Actrița a apărut într-un episod din decembrie al emisiunii The Drew Barrymore Show, unde a adus în discuție decizia sa de a părăsi serialul medical după 19 sezoane.

„Mă simt super fericită. Serialul a fost incredibil pentru mine și mi-a plăcut foarte mult experiența. Am 53 de ani. Creierul meu este ca niște ouă amestecate. Trebuie să fac ceva nou, altfel mă voi transforma literalmente în ceva de genul: nu poți să faci în fiecare zi rebusul din New York Times. Adică, 19 ani, asta înseamnă mai mult decât își țin oamenii copiii în casă, cum ar fi că oamenii își țin copiii în casă până la 18 ani și apoi îi trimit la facultate. Așa că asta e ca și cum eu aș pleca la facultate”, i-a spus Ellen Pompeo lui Drew Barrymore în timpul interviului lor, potrivit ET.

S-a anunțat în prealabil că Pompeo, care a interpretat-o pe Meredith Grey încă de la debutul serialului în 2005, va apărea în doar opt episoade în acest sezon, continuând să asigure narațiunea în off și îndeplinindu-și atribuțiile de producător executiv.

„Am multe lucruri pe care le fac. Am trei copii, așa că am grijă de ei și este foarte important pentru mine să fiu alături de ei și să fiu mai prezentă pentru ei”, a spus actrița despre cei trei copii pe care îi are cu soțul ei, Chris Ivery. „Voi face un serial limitat pentru Hulu în primăvară, care este o poveste adevărată foarte mișto și un pic nebună”.

Pompeo a postat pe Instagram pe 17 noiembrie despre retragerea din Grey’s, exprimându-și recunoștința față de fanii de lungă durată pentru sprijinul lor de-a lungul a aproape două decenii.

“Sunt veșnic recunoscătoare și onorată de dragostea și sprijinul pe care mi l-ați arătat cu toții mie, lui Meredith GREY și serialului timp de 19 sezoane! În toată această perioadă….nimic din toate acestea …nu ar fi fost posibil fără cei mai buni fani din lume. Voi toți sunteți PILOȚI și voi toți ați făcut călătoria atât de distractivă și memorabilă!!! Vă iubesc la nebunie și vă apreciez la fel de mult”, a scris ea atunci.

În septembrie, Ellen Pompeo a vorbit pentru sursa citată anterior despre decizia ei de a se retrage din Grey’s și de a se ocupa de un nou proiect.

„Este încă Grey, ea este încă acolo în spirit și este casa pe care Grey a construit-o, așa că ea este mereu acolo”, a spus Pompeo la acea vreme. “Ea trebuie doar să se îndepărteze puțin pentru a face un serial Hulu. Este o companie minunată pentru care să lucrezi și sunt foarte, foarte norocoasă că mi-au dat ocazia să le fac pe amândouă, așa că a trebuit să o accept.”

Cu câteva luni mai devreme, Pompeo a făcut aluzie la o reinventare a serialului Grey’s, în timp ce privea spre viitorul ei dincolo de serial.

„Încercarea de a reinventa spectacolul și încercarea continuă de a reinventa serialul este provocarea în acest moment și, ascultă, serialul se adresează multor oameni, iar tinerii iubesc serialul”, a declarat ea pentru ET în luna mai. “A inspirat atât de multe generații de cadre medicale, așa că, cred că pentru tineri, este un conținut foarte bun și vom încerca să îl menținem pentru tineri, nu neapărat cu mine, ci să îl menținem dincolo de mine.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete