Secretul siluetei Flaviei Mihășan. E mai slabă decât înainte de a deveni mamă: „Nu mă abțin de la nimic”

Flavia Mihășan este mama a doi copii și are o siluetă de invidiat. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a spus cum se menține după ce a născut.

Și-a recăpătat rapid silueta după ce a născut, iar acum mărturisește că este mai slabă decât înainte de a deveni mamă. Flavia Mihășan recunoaște că și sportul a ajutat-o să se mențină.

„Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii', a declarat Flavia Mihășan pentru VIVA!.

Flavia Mihășan nu știe câte kilograme are, iar uneori face glume despre greutatea ei. „Cine are timp să se cântărească? Pe bune. De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul. Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă', a mai spus fosta asistentă TV.

Flavia-Mihasan-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Flavia Mihășan nu mai mănâncă după ora 22

Fosta vedetă de la Antena 1 încearcă pe cât posibil să aibă grijă la alimentele pe care le consumă. Flavia Mihășan a dezvăluit că nu mănâncă niciodată noaptea, lucru care o ajută să își mențină silueta.

„Eu mănânc ca și înainte, numai că, știi cum e cu doi copii, unul are nevoie de ceva, celălalt de altceva, și efectiv faci slalomul acesta de la unul la celălalt. Cred că efectiv este ideea asta că nu te mai interesează dacă te îngrași sau nu și atunci nu te mai îngrași. Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic, credeți-mă și uite! Spre exemplu, dimineață am mâncat cereale din ovăz cu banane, mai târziu un măr, iar înainte să plec am mâncat o brioșă cu multă ciocolată, din aceea de care, vezi Doamne, dacă mănânci o astfel de brioșă nu mai mănânci nimic toată ziua. E adevărat că nu mănânc noaptea, după ora 22.00 niciodată. Copiii mănâncă la 19.00 și după aceea mănânc și eu', a conchis Flavia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete