Secretul pe care trebuie neapărat să-l știi! Cum să folosești corect burețelul pentru aplicarea fondului de ten

Fiecare femeie ar trebuie să știe măcar câteva trucuri despre arta machiajului, pentru că acest lucru o va ajuta foarte mult pentru a-și pune trăsăturile frumoase în valoare. Cheia pentru machiaj reușit este chiar baza acestuia, care se realizează odată cu aplicarea în mod corect a fondului de ten.

Astfel, dacă fondul de ten este aplicat uniform, fără a lăsa urme nenaturale pe față, atunci chipul va avea un aspect mai luminos, iar pielea va arăta mult mai bine. Pentru aplicarea fondului de ten, există mai multe modalități: se poate folosi un burete special, mai exact un beauty blender, poți alege o pensulă din păr natural sau poți folosi chiar și degetele. Fiecare femeie alege metoda care i se potrivește cel mai bine.

Cum să folosești corect burețelul pentru aplicarea fondului de ten

Una dintre cele mai indicate metode de aplicare a fondului de ten este cea cu ajutorul burețelului special. Acesta permite distribuirea uniformă a produsului pe piele. Metoda este foarte simplă și nu te vei murdări pe degete de fond de ten. Este bine să știi și câteva secrete care te vor ajuta foarte mult la utilizarea corectă a burețelui.

Ideal este să umezești cu apă înainte de folosirea pentru ca acesta să nu absoarbă foarte mult produs. De asemenea, este foarte importantă și curățarea temeinică a acestuia după fiecare folosire.

Urmărește materialul video de mai jos și vei afla tot ce trebuie să știi despre folosirea corectă a burețelelui pentru fond de ten.

Foto: Captură Youtube

Mihaela Tudor

Citește și:

Într-o săptămână ți se șterg toate ridurile de pe față, dacă folosești această cremă naturală

Nu mai da bani pe creme scumpe! Loțiunea de casa care îți va șterge ridurile de pe chip

Aplică pe scalp această soluție, în doar 14 zile părul tău va crește cu 2 centimetri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete