Secretele unei măriri de buze reușite: ce trebuie să știi înainte să apelezi la această procedură estetică

În zilele noastre, aproape că nu există loc în care să mergi și să nu vezi o pereche de buze voluminoase, fie pe un panou publicitar, într-o reclamă online sau la televizor. Doar că unele arată mai natural decât altele. Însă, cum faci să obții acele buze discret conturate și cu cantitatea perfectă de volum? Ce anume ar trebui să știi despre procedurile de mărire a buzelor, înainte de a-ți face o programare la o clinică specializată în acest sens? Răspunsurile la aceste întrebări le vei afla parcurgând în continuare acest articol.

Care este cea mai populară tehnică de mărire a buzelor?

Augmentarea buzelor este o procedură cosmetică care îți poate oferi buze mai pline și mai voluminoase. Metoda de mărire a buzelor cel mai frecvent utilizată în prezent se bazează pe folosirea unui material injectabil de umplere dermică. Există mai multe tipuri de materiale de umplere dermică ce pot fi injectate în buze și în jurul gurii, însă cel mai comun dintre acestea este acidul hialuronic. 

Acidul hialuronic (HA) este o substanță naturală care se găsește în organism și care reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă, ceea ce îl face să fie un agent de umplere excelent. Este, de asemenea, temporar și poate fi dizolvat dacă este necesar, ceea ce poate fi de mare ajutor în cazul unei complicații sau dacă nu ești mulțumită de rezultatul aplicării acestei proceduri estetice.  

De ce să apelezi la o procedură cosmetică de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

Procedura de mărire buze cu acid hialuronic poate îmbunătăți aspectul acestora prin adăugarea de formă, structură și volum. Odată injectat, gelul de acid hialuronic susține și modelează țesuturile buzelor. 

Printre beneficiile acestei proceduri cosmetice se numără:

  • Controlul asupra volumului buzelor  – Cantitatea de substață injectată poate fi ajustată, astfel încât medicul să aibă un control mai bun asupra volumului de buze creat. 
  • Ritm gradual al tratamentului – Injecțiile pot fi administrate treptat, pe parcursul a mai multor ședințe de tratament, până când se obțin rezultatele dorite.
  • Remedierea ușoară a umflăturilor – Eventualele umflături inestetice cauzate de mișcarea buzelor pot fi dizolvate cu ușurință.
  • Durată rezonabilă a rezultatelor – Efectele obținute după o procedura de mărire buze cu acid hialuronic nu sunt permanente, însă se mențin pe o perioadă de 6-8 luni.  

La ce să te aștepți în timpul procedurii de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

O procedura de marire buze cu acid hialuronic se poate efectua rapid  într-o clinică specializată, cu personal calificat, și necesită foarte puțin timp sau deloc de recuperare. Intervenția este una minim invazivă, durează câteva minute și constă în micro injecții în stratul superior al pielii. 

Înainte de injecții, se aplică un anestezic local, sub formă de cremă, pentru a reduce disconfortul. După ce se marchează cu atenție zonele care urmează să fie modificate, se folosesc ace foarte fine pentru a injecta substanța în buze. Având în vedere că buzele vor fi ușor inflamate după injectare, se va aplica un calmant sub formă de gel sau cremă. 

Dacă vei avea grijă în mod corespunzător de buzele tale în urma procedurii cosmetice, vei observa imediat o diferență. După ce zona se va fi vindecat complet, buzele tale se vor simți la fel de naturale și de sănătoase ca înainte. 

În cazul în care îți dorești să ai parte de o mărire de buze reușită din toate punctele de vedere, apelează întotdeauna la un furnizor de servicii medicale estetice specializat, cu care să poți discuta despre cele mai potrivite opțiuni pentru tine. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial