Secrete pentru coafuri perfecte

Doar femeile știu cât de complicată poate să fie rutina de dimineață atunci când părul lor se revoltă sau este, pur și simplu, rebel din naștere. Din fericire, există soluții care să pună în evidență adevăratul potențial al părului tău. Ai nevoie doar de puțină imaginație, instrumentele și produsele potrivite. 

Instrumente de nădejde

Colecția de instrumente utile pentru matinala confruntare cu părul depinde de tipul acestuia, de lungime și de stilul în care alegi să-l porți. Lista poate să fie mai lungă sau mai scurtă, dar nu poate să lipsească un pieptăn cu dinți rari, o perie rotundă și un uscător cu duză. Include și foloseste placa de par, produsul fiind unul foarte versatil și la fel de util indiferent de lungimea și tipul părului, pentru că se poate adapta oricărui stil și rezolvă rapid orice fel de probleme legate de coafarea rapidă, de la îndreptatul părului, la crearea de bucle lejere sau onduleuri. 

Soluția de avarie

Dacă părul tău lung are cu adevărat o zi proastă și nu găsești soluția, coada de cal este mereu soluția de avarie. Cu toate acestea, câteva mici trucuri vor lăsa impresia unei migăloase munci pentru a obține această coadă de cal. Cu capul în jos tapează ușor părul din creștet, apoi adună părul și formează coada. Lasă liberă o șuviță care pornește din față, din mijlocul capului, răsucește-o și apoi ruleaz-o în jurul cozii, pe care ai fixat-o bine, cu un elastic. Prinde capătul sub coadă cu două agrafe puse în cruce. 

A doua soluție de avarie

Nu doar părul lung poate avea zile îngrozitoare, ci și cel scurt, iar uneori părul scurt poate să fie infinit mai capricios. Pentru această situație, soluția de avarie o reprezintă spuma de păr. Cu capul în jos înfoaie bine părul cu pieptănul, apoi de la rădăcină spre vârfuri, aplică spumă. Folosește uscătorul de păr pentru a stabiliza spuma. 

O abordare radicală 

O altă soluție radicală pentru părul scurt care nu stă în niciun fel este să domolești rebeliunea cu placa pentru păr, apoi să-l prinzi școlărește cu agrafe. Alege modele diferite și fixează-l cu 3-4 cleme, fie tot într-o parte, fie pe ambele părți. Completează-ți lookul cu o ținută lejeră: blugi evazați și scurți, bocanci, un bluzon larg, cu buzunare și o eșarfă într-o nuanță stridentă la gât. Garantat, ziua ta va fi bună și vei reuși să produci exact impresia pe care o vrei. 

Prea mulți cârlionți  

Femeile cu părul creț sunt mereu invidiate de cele cu părul drept, iar cele cu părul drept le invidiază pe primele. Deși părul creț poate să fie un imens beneficiu, lucrurile sunt cu adevărat perfecte undeva la mijloc. Pentru asta aliatul de nădejde este placa de păr care poate face minuni și transformă rapid cel mai cârlionțat păr într-unul cu bucle lejere și suple. Pentru siguranță, adaugă puțină spumă sau folosește la final un fixativ lejer. 

Cumințenie aparentă

Această alternativă este potrivită pentru părul drept și lung, excesiv de cuminte, care are nevoie de revitalizare și de un boost pentru prestanță. Ajutorul vine de la placă și perie. Alege șuvițe mai voluminoase și ondulează-le cu placa în ambele sensuri, desfă-le apoi în șuvițe mai mici cu peria din interior în exterior, pentru a amplifica volumul, sau doar cu degetele. O să obții un aspect perfect „dezordonat' care te va face să te simți într-o formă excelentă toată ziua. 

Cocul, ultima soluție

Nu este nevoie să ai neapărat părul lung pentru a face un coc. Îl poți construi și atunci când părul este mai scurt, aducându-l tot spre spate, prins bine cu clame. Formează un coc mai consistent dacă ai părul lung și unul fals, tapând părul mai mult sau mai puțin, în funcție de ceea ce vrei să obții la final. Contează mult poziția. Pentru părul mai lung, urcă-l spre creștet, în timp ce pentru părul scurt, lasă-l mai spre ceafă. Un efect foarte bun vei putea realiza dacă vei ridica tot părul, lăsând gâtul gol la spate.  

Dincolo de toate acestea, fii convinsă că și soluțiile tale, cele pe care le-ai experimentat de multe ori, sunt la fel de bune și de practice. Singurul sfat care mai trebuie adăugat este să nu cazi în capcana unei singure coafuri, pentru că indiferent dacă ai părul lung sau scurt, există mereu multe modalități de a-i da o formă nouă care să te pună în valoare

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Philips

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial