Secrete de vedete: Trucurile de frumusețe ale Iulianei Tudor te ajută să arăți și să te simți bine în pielea ta

trucurile de frumusețe ale Iulianei Tudor

Are o carieră în plină ascensiune și o familie perfectă, așa cum toate ne-am dori: un soț care-i stă alături de peste 20 de ani, pe micuțul Tudor care, de 7 ani, îi bucură fiecare clipă și doi părinți pe care, din fericire, îi are aici «pe pământ, nu în gând», cum îi place să spună. 

Iuliana Tudor, căci la ea facem referire, este o prezență extrem de plăcută, care cucerește, în primul rând, prin naturalețe. Ca de obicei, însă, interesul nostru se îndreaptă către stilul de viață al vedetei. Câteva informații în plus despre alimentație, diete sau trucuri de frumusețe sunt întotdeauna bine-venite. Așa că nici Iuliana nu a scăpat de curiozitățile noastre. Să descoperim, așadar, în rândurile care urmează, trucurile de frumusețe ale Iulianei Tudor.

Alimentație

Ce alimente se găsesc, în acest moment, în frigiderul tău?

Iuliana Tudor: Semințe, unt de cocos, iaurt, brânză de capră, legume, fructe, lapte de cocos, o supă de pui, iahnie de fasole, icre, ciocolată organică, raw – alimente pentru meniul meu. Desigur, frigiderul are înăuntru și alimente pentru fiul meu, Tudor, și pentru soțul meu.

 

Cum arată, în linii mari, meniul tău într-o zi? 

Iuliana Tudor: Dimineață: nuci, un castravete, o felie de brânză sau o ceașcă de iaurt, o lingură de unt de cocos.

Prânz: un singur fel: supă sau ciorbă. Sau o salată (varză albă, salată verde, castraveți) cu pește. Sau o iahnie de fasole (îmi place mult fasolea) sau mazăre. Sau orez cu legume. Sau broccoli fiert cu peste.

Gustare: Pe la ora 17.00, un fruct.

Cină: Un smoothie din lapte de cocos, semințe de cânepă, fructe de pădure și puțină scorțișoară.

Foarte importantă pentru organism este hidratarea. Prin urmare, consum 2 l de apă pe zi. Sau 10 pahare, iar de o lună încerc să mă răsfăț cu desert doar o dată pe săptămână, și atunci aleg ceva ușor, preferabil, fără zahăr.

Descoperă recomandările referitoare la dietă ale Iulianei Tudor pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete