(P) Secrete de îngrijire pentru părul vopsit – sfaturi de la profesioniști, pe care trebuie să le știi

Părul vopsit permite coafuri interesante, creează un efect pe măsură și scoate în evidență trăsăturile celei în cauză. Însă, incontestabil, părul odată colorat, are nevoie de o îngrijire aparte. Separat de faptul că fiecare tip de păr este diferit și astfel și îngrijirea sa impune anumite comportamente adecvate, părul vopsit adaugă câteva cerințe. Poate fi mai uscat și deteriorat, din cauza colorarii.

Specialiștii spun că este necesară o linie profesională de îngrijire a părului. Acestea sunt menite să ofere un nivel superior de îngrijire. Unele au chiar și extracte naturale, ceea ce restructurează firul de păr, bazându-se pe elemente ce nu îl afectează în niciun fel.

Mai mult decât atât, este notabil faptul că după colorare părul își schimbă structura în mod complet, deci și lista de nevoi privind îngrijirea este una mai vastă. Din fericire însă, există produse accesibile ce pot continua și acasă un plan de tratament și îngrijire pentru părul vopsit, după apelarea la serviciile profesioniste din cadrul saloanelor de specialitate.

Din sfaturile profesioniștilor

Un prim pas este acela de a înțelege care sunt nevoile unui păr vopsit. Pentru că de altfel nu am putea răspunde eficient în obținerea unui rezultat dorit, acela de păr sănătos, plin de vitalitate. Așadar, în primul rând trebuie pus un accent pe ceea ce ține de ingredientele de care are nevoie părul vopsit.

Vitamina E – este antioxidantul ce protejează părul de poluare și de radicali liberi. Acidul glioxilic, cel responsabil cu menținerea culorii este de asemenea un ingredient necesar unui păr vopsit.

Șamponul pentru păr vopsit – nu este un mit faptul că produsele destinate unui anume tip de păr sunt indicate în defavoarea celor clasice. La rândul său, un sampon protectie culoare se alege în funcție de tipul de păr, de textura acestuia. Datorită acestei alegeri, ingredientele active din conținut vor acționa în modul cel mai potrivit și favorabil pentru un păr strălucitor, cu o culoare plăcută pe termen lung.

Procedura corectă implică șamponarea, insistarea pe zona de contur, cu masaj circular efectuat. După clătire se tamponează ușor, cu un prosop, ulterior aplicându-se pe lungime un balsam sau o mască. Atenție însă, balsamul este recomandat pentru cei care se spală mai des pe păr, într-un interval de maximum 3 zile. Pentru cele cu fir de păr cu o textură mai groasă, cu păr uscat adesea, se recomandă o mască.

Gama de produse de la Emsibeth

Emsibeth.ro  este practic o dedicație pentru cei care știu să aprecieze inovația și clasa superioară de produse. Așadar, alăturând cunoștințele experților în tricologie și styling, s-au creat produse fără egal. Colordefend printre altele este dedicat exclusiv protecției culorii.

Un astfel de șampon conține ingrediente menite să protejeze culoare, însă în același timp să ofere un aspect mătăsos și strălucitor, prin hrănirea firului de păr. Grație uleiului Limnanthes și a proteinelor din grâu, precum și a unui extract din aloe vera, cunoscut la rândul său pentru multiplele sale acțiuni benefice, șamponul Colordefend de la Emsibeth este viziunea comlexa de îngrijire a părului vopsit, transpusă în rețeta de succes.

Din aceeași gamă, se numără și alte tipuri de produse de îngrijire. Un ser de protecție sau o cremă de barieră, care să permită colorarea într-un mod de maximă finețe și precizie, sunt de asemenea disponibile la Emisbeth.

O dată ce te convingi de acțiunea și avantajul unor astfel de produse,  îți vor deveni rutină. Cu motivații diverse de a nu avea timp sau resurse financiare de a merge regulat la saloanele de profil, multe dintre femei își colorează părul acasă și continuă în același ritm cu tot ce ține de părul lor și îngrijirea acordată. Acest lucru, totuși nu trebuie să însemne o lipsă de preocupare privind nivelul de calitate al produselor.

Emsibeth a devenit un etalon al calității accesibile, acum mai mult ca niciodată la îndemâna       doritoarelor. Achizițiile se pot realiza și online, după o atentă verificare a gamelor de produse. Emisbeth dispune de soluție profesională  pentru tratarea părului privind tratamentele pe lungimi, metode de colorare, produse de styling de asemenea.

Pentru cele care și-au colorat părul acasă sau la salon, se știe că îngrijirea părului pe termen lung este nota ce face diferența între păr colorat strălucitor și o unul de o culoare ștearsă și lipsit de efect. Pentru eforturi încununate de succes, Emisbeth este gama de produse recomandate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete