Sebastian Stan, poze dulci din copilărie. Lucruri pe care nu le știai până acum despre actorul român

Sebastian Stan poate fi bine cunoscut sub numele de Soldatul de iarnă, dar există câteva lucruri interesante pe care fanii nu le știu despre aclamatul actor.

De-a lungul carierei sale, Sebastian Stan a avut numeroase roluri extrem de variate, iar acest lucru a reprezintat o provocare absolută pentru actorul în vârstă de 39 de ani.

Sebastian Stan este activ pe rețelele de socializare, iar recent a postat o fotografie de când avea doar patru ani și era încă în România.

În 1986, conduceam o mică afacere în România. Prin telefonul cu fir. De Crăciun, eu tot lucram… ', alături de hashtag-urile #entrepreneur #epocadeaur #romania. Aproape 1,5 milioane de fani au fost încântați să-l vadă în așa ipostază, motiv pentru care a primit aprecieri, dar și numeroase mesaje în secțiunea de comentarii.

Deși nu sunt foarte multe informații despre viața sa dinainte de faimă, românul nostru a dezvăluit câteva aspecte interesante despre el și trecutul său.

Născut în orașul Constanța, Sebastian Stan și-a petrecut mulți ani în Europa. Stan a locuit în orașul de la Marea Neagră până la opt ani și apoi a locuit la Viena până la vârsta de doisprezece ani.

După Viena, el a aterizat în cele din urmă în țara care avea să devină casa sa adoptivă: Statele Unite. Când Stan avea 20 de ani, a devenit oficial cetățean al Statelor Unite în 2002. La începutul carierei lui Stan, el a fost rolul principal al videoclipului muzical „Wake Up Call' din 2008 al lui Hayden Panettierre.

Când Stan avea doar doisprezece ani și locuia la Viena la acea vreme, a debutat în lungmetraj în filmul regizorului european Michael Haneke 71 Fragments of a Chronology of Chance. Următorul său film, „Nunta lui Tony și Tina' s-a filmat după 10 ani. Un decalaj mare între primul și al doilea film, însă în acest timp Stan s-a ocupat de educația sa.

A apărut în producții celebre alături de mari actori, precum Matt Damon, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Chris Evans, Robert Downey Jr sau Nicole Kidman.

Un lucru pe care nu foarte multă lume îl cunoaște este legătura dintre Sebastian Stan și Anastasia Soare, cea care a fondat și deține cunoscutul brand, Anastasia Beverly Hills. Aceasta este nașa actorului celebru.

Soare și Stan sunt ambii din Constanța și amândoi și-au îndeplinit pasiunile și visele, deși în profesii foarte diferite. O companie de miliarde de dolari, Anastasia Beverly Hills este favorita vedetelor de la Hollywood, compania fiind foarte apreciată pentru produsele sale pentru sprâncene.

Deși personajele sale sunt înfricoșătoare, în realitate, Sebastian Stan este un tip extrem de drăguț și sensibil. El s-a implicat în mai multe organizații caritabile pentru copii dintre care una este No Kid Hungry.

Cum și-a pierdut Sebastian Stan accentul european?

Din moment ce Sebastian Stan nu a imigrat în Statele Unite până la vârsta de 12 ani, a existat o problemă de barieră lingvistică pe care a avut-o, precum și un accent gros când a început să urmeze școala în America.

Fiind incomod cu accentul său și dorind să se potrivească, Stan s-a uitat la vizionarea unor filme americane populare din anii ’80 și ’90, cum ar fi Back to the Future, The Sandlot, filmele Ace Ventura și Coneheads, pentru a-l ajuta să aibă mai mult accent american.

S-a dovedit că a funcționat, deoarece mulți spectatori ai filmelor lui Sebastian Stan sunt de obicei surprinși când au aflat că vedeta „I, Tonya' s-a născut și a crescut în străinătate în primii ani.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete