Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express: „Să ne aresteze. Băi nebuno…”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express și nu au mai ținut cont că sunt filmați. Bucătarul s-a enervat la culme pe iubita lui, care era amuzată de situație.

Concurenții au ajuns, în cursa lor solicitantă, la o fabrică unde se produce faimoasa băutură originară din Mexic, locul care le-a adus și cea mai grea probă din cursa pentru imunitate: recoltatul agavelor, plantele din care se obține tequila. Finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au hotărât, înainte de a afla pe ce loc s-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate. Iar hotărârea lor s-a dovedit una cât se poate de inspirată – întrucât Irina le-a dezvăluit că s-au situat pe locul 2. Astfel, Joker-ul nu a fost irosit – exploatând avantajul lui, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pășit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea.

Înainte de a ajunge la Irina Fodor, juratul de la Chefi la cuțite și iubita lui s-au certat în timp ce făceau autostopul. Doina Teodoru era foarte euforică din cauza shot-ului de tequila, iar Cătălin Scărlătescu era foarte agitat și stresat.

„Asta e direcția?', a întrebat-o Cătălin Scărlătescu pe Doina.

„Am băut tequila!', i-a răspuns actrița râzând.

Și dialogul a continuat:

Cătălin Scărlătescu: „Lasă-mă cu tequila ta. Te liniștești? Lasă-mă! Mă arde spatele! Calmează-te puțin! Avem ceva de făcut! Stau în soare și mă enervez'.

Doina Teodoru: „Puneți asta pe cap!'

Cătălin Scărlătescu: „Lasă-mă în pace! Te rog frumos să mă lași în pace!'

Doina Teodoru: „Sunt minori? Le dăm de băut?'

Cătălin Scărlătescu: „Unde să le dăm de băut? Pe stradă? Să ne aresteze. Băi nebuno… Tequila îmi trebuie mie acum?'

Doina Teodoru: „Dar nu ți-am dat ție, iubitul meu'.

Cei doi s-au amuzat ulterior la testimoniale când și-au adus aminte de discuția pe care au avut atunci când se aflau pe marginea șoselei și făceau autostopul.

„Făceam autostopul, râdeam. Cătălin era transpirat, roșu la față. Nu mâncasem de două zile. Tu ce te așteptai? Cătălin era atât de stresat…', a povestit râzând iubita bucătarului.

Amuzat de situația prin care au trecut, Cătălin Scărlătescu a spus: „Se activase tequila în dânsa. Nu mai puteam de nervi. A băut tequila aia de zici că băuse jumătate de sticlă. (…) Noi avem tensiuni și când suntem acasă liniștiți', potrivit Libertatea.

Catalin-Scarlatescu-a-castigat-prima-imunitate_2-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete