Scrisoarea secretă pe care a lăsat-o Regina Elisabeta a II-a înainte de a muri. Când va putea fi deschisă: „Să transmiteţi cetăţenilor mesajul meu”

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Înainte de a se stinge din viață, Suverana a lăsat o scrisoare secretă, care se poate deschide abia în anul 2085, peste 63 de ani.

O scrisoare scrisă de Regina Elisabeta a II-a se află într-un seif din Australia și poate fi deschisă doar peste 63 de ani, potrivit ladbible.com, citat de mediafax.ro. Se pare că scrisoarea a fost scrisă pentru locuitorii din Sydney și este păstrată într-un loc secret în una dintre clădirile istorice ale orașului, Queen Victoria Building.

Biletul a fost scris de Suverană în noiembrie 1986 cu ocazia unei vizite de stat și se află în clădire de aproximativ 36 de ani. Nici personalul apropiat al Reginei Elisabeta a II-a nu știe ce a scris aceasta, ei știind doar instrucțiunile stricte de pe față, unde scrie când trebuie să fie deschisă scrisoarea. Biletul semnat de Regina Elisabeta a II-a este adresată Lordului Primar al orașului Sydney, Australia.

„Salutări. Într-o zi potrivită care va fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d.Hr. vă rog să deschideţi acest plic şi să transmiteţi cetăţenilor din Sydney mesajul meu pentru ei', se arată în instrucțiunile scrisorii.

Clădirea istorică a fost deschisă în anul 1898 și a fost numită în onoarea Jubileului de Diamant al Reginei Victoria. Regina Elisabeta a II-a a vizitat Australia de 16 ori, prima vizită fiind în anul 1954, la doar doi ani după ce a fost proclamată regină, în urma morții tatălui său, Regele George al VI-lea. 

La momentul vizitei sale, a fost primul suveran care a pășit pe pământ australian. 

Regina-Elisabeta-a-II-a-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a murit la vârsta de 96 de ani. După moartea partenerului ei de viață, Prințul Filip, Duce de Edinburgh, starea sănătății Reginei s-a deteriorat vizibil.

Regina Elisabeta a-II-a a Angliei s-a născut pe 21 aprilie 1926 la Londra şi a fost încoronată pe 6 februarie 1953. Elisabeta a devenit moştenitoarea tronului britanic şi a primit titlul de Alteţa Sa Regală Prinţesa Elisabeta, după ce tatăl său, George al VI-lea, a murit în 1952.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete