Schimbările de care au avut parte după filmări actorii care l-au interpretat pe Iisus

Schimbările de care au avut parte după filmări actorii care l-au interpretat pe Iisus

În mod realist, puțini dintre actorii care l-au interpretat pe Iisus nu seamănă cu persoana reală, unii critici considerând că, în mod sigur, nu avea pielea caucaziană, ochii albaștri sau un accent englezesc.

Dar pentru un actor acest rol este unul iconic. Personajul Mântuitorului a fost interpretat atât de actori necunoscuți, cât și de câștigători ai premiului Oscar. Dar ce s-a întâmplat cu acești tipi după zilele lor în deșert?

Ted Neeley – „Jesus Christ Superstar'

Dacă există un actor care ar putea pretinde, fără îndoială, că este un „Iisus profesionist', este Ted Neeley. Atât pe scenă, cât și pe film, Neeley l-a interpretat pe Mântuitor pe ritm de muzică, în „Jesus Christ Superstar', motiv pentru care habotnicii s-au înfuriat și l-au atacat cu ouă, roșii sau pietre.

Robert Powell – „Iisus din Nazaret'

Miniseria TV din 1977, „Iisus din Nazaret' este amintită cu drag de oameni din întreaga lume. Nostalgia se datorează în principal interpretării memorabile a lui Robert Powell ca fiu al lui Dumnezeu, care apare pe o mulțime de liste „Top 10 actori ai lui Iisus'. După rolul ce l-a consacrat, Robert Powell nu a mai apărut în filme de succes pentru că era perceput de oameni ca fiind Iisus, iar Mântuitorul nu putea fi soț, amant sau altceva.

 

Christian Bale – „Maria, Mama lui Iisus'

La un an după ce a jucat în filmul „Maria, Mama lui Iisus' (1999), cariera lui Christian Bale s-a schimbat dramatic. El a primit roluri în producții de succes, cum ar fi American Psycho, filmele Batman și Terminator.

 

O mulțime de actori l-au interpretat pe Iisus, dar Jim Caviezel este cu siguranță cel mai asociat cu rolul de astăzi, datorită interpretării sale de neuitat din „Patimile lui Hristos', regizat de Mel Gibson. Filmul este unul extrem de dur, iar în timpul filmărilor, Jim Caviezel a avut umărul dislocat în timp ce căra crucea și a fost lovit de fulger.

După lansarea filmului, Caviezel nu a mai primit nici un rol de mare anvergură, iar cariera lui a cunoscut un declin teribil.

Max von Sydow – „Greatest Story Ever Told'

Pasionații de film nu au nevoie de nicio prezentare a lui Max Von Sydow. Acesta se pare că nu a simțit povara rolului după ce a jucat în „Greatest Story Ever Told'. Deși producția nu a avut un succes notabil, a reprezentat pentru von Sydow o portiță către filme de succes, cum ar fi „Extremely Loud & Incredibly Close' (2011), „Robin Hood' (2010) sau „Shutter Island' (2010).

 

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete