Schimbări de ultim moment la „Te cunosc de undeva!”. Pepe a reacționat: „Un dezavantaj major”

Înainte de a avea loc premiera unui nou sezon de la „Te cunosc de undeva!', producătorii emisiunii au anunțat schimbări de ultim moment. Pepe, prezentatorul show-ului de la Antena 1, a făcut primele declarații.

Reguli noi în cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!', show ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ajuns deja la majorat, transforming show-ul îşi va surprinde noua serie de de artişti născuți pentru spectacol cu încă o premieră – la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat. 

Te-cunosc-de-undeva-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente. „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent. Îţi dai seama că asta implică un timp mult mai scurt de pregătire, deci un dezavantaj major!', a mărturisit coprezentatorul transforming show-ului de la Antena 1, Pepe. 

Cum vor reacţiona concurenţii la auzul acestei veşti şi cine vor fi primii care vor avea parte de „tratamentul' preferenţial al ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, sâmbăta, de la 20:00, la Antena 1.

Cine sunt cele 8 perechi de concurenți de la „Te cunosc de undeva!'

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete