Scene de groază într-un magazin din Capitală: Cristina Joia de la „Visuri la cheie” a fost lovită cu bestialitate

Scene de groază într-un magazin din Capitală: Cristina Joia de la „Visuri la cheie” a fost lovită cu bestialitate

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie', a fost desfigurată în urma unui atac brutal care a avut loc, sâmbătă, într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei.

Vedeta ProTv a fost operată la nas și în prezent este internată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Totul a început după ce realizatoarea de televiziune i-ar fi reproșat unei șoferițe că și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni, blocând intrarea în parcarea magazinului. Se pare enervată la culme, femeia s-ar fi năpustit asupra Cristinei pe care a lovit-o puternic în față cu pumnul, zdrobindu-i nasul. Totul s-a întâmplat sub privirile angajatelor magazinului.

Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin după care a transportată de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni unde a și fost operată în cursul nopții.

'M-am trezit cu un pumn în față. Lovitura a fost incredibil de puternică și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit în mână. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD. Ea a fugit, mi-era foarte rău deja', a declarat Cristina pentru Știrileprotv.ro.

'Am o tăietură, dar este spartă piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile', a mai adăugat ea.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Agresoarea este în libertate

Agresoarea este în continuare liberă, dar ea va fi anchetată și riscă închisoarea. Polițiștii au identificat-o pe aceasta cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu vor putea face nimic până când Cristina Joia nu va depune o plângere penală la poliție.

După cum informează sursa citată, în funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Foto: Captură Știrile Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete