„Scenariu pentru happy-end”: 5 motive ca sa-l vezi

Pat (Bradley Cooper) si Tiffany (Jennifer Lawrence) se intalnesc in circumstante in care pentru fiecare trecutul este mai important decat prezentul. Si, totusi, vor descoperi impreuna, pas cu pas, ca sunt inca multe motive pentru un happy-end. In rolurile parintilor lui Pat ii vedem pe Robert De Niro si Jacki Weaver.

Iata si cateva motive pentru care ti-l recomandam:

1. Chiar daca stim inca de cand se intalnesc si, de fapt, inca din titlu, ca Pat si Tiffany vor fi impreuna, filmul nu are ingredientele tipice unei comedii romantice.

De fapt, nu este o comedie romantica, deoarece cliseele frumoase si replicile „dulcele" sunt inlocuite de dramele personale ale protagonistilor si de imaginile unei familii extinse aflate in impas.

2. Avem ocazia sa vedem fata in fata actori din generatii diferite, iar filmul ne demonstreaza ca la 22 de ani, Jennifer Lawrence, devenita cunoscuta pentru rolul din „The Hunger Games", este o actrita talentata, cu un viitor promitator.

De altfel, anul acesta ea se afla la a doua nominalizare la Oscar, dupa cea din 2010 pentru rolul principal din „Winter’s Bone".

Citeste tot pe e-joy.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete