Scarlett Johansson a spus „Da” pentru a treia oară. Cine este proaspătul soț?

Weekendul trecut, Scarlett Johansson și comediantul Colin Jost s-au căsătorit într-un cadru intim. Ceremonia a avut loc la Palisade, New York, SUA, unde cuplul are și o vilă.

Cuplul a făcut anunțul despre căsătoria lor prin intermediul asociației caritabile Meals on Wheels, scrie The Hollywood Reporter.

Ca o „dorință de nuntă', Johansson și Jost fac apel la sprijinirea organizației: „În aceste vremuri dificile trebuie să ajutăm pentru a face o diferență pentru persoanele în vârstă și vulnerabile', spun ei.

Actrița în vârstă de 35 de ani și-a întâlnit soțul în 2017 în cadrul emisiunii „Saturday night live'. După doi ani de relație, Scarlett și Colin s-au logodit. Colin Jost (38 de ani) este cunoscut pentru munca desfășurată pentru emisiune. Lucrează de cincisprezece ani și în 2017 a fost numit unul dintre „scriitorii principali'.

Scarlett Johansson este la a treia căsătorie. Din 2008 până în 2010 a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, care are acum trei fiice cu actrița Blake Lively. În 2014, Johansson s-a căsătorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care a avut o fiică în același an. Cuplul a divorțat trei ani mai târziu. Pentru Colin Jost este prima căsătorie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro