Scapă de vergeturi și riduri cu ulei din sâmburi de struguri

ulei din samburi de struguri

Este unul dintre cele mai eficiente produse de înfrumusețare, fiind renumit pentru proprietățile sale hidratante și antiîmbătrânire.

ulei din samburi de struguri

Vorbim despre de-acum celebrul ulei din sâmburi de struguri, care aduce numeroase beneficii frumuseții, luptând eficient împotriva deteriorării pielii, determinate de înaintarea în vârstă. Descoperă, în cele ce urmează, beneficiile pe care acest ulei din sâmburi de struguri le aduce frumuseții.

Beneficiile folosirii uleiului din sâmburi de struguri

Studiile au demonstrat faptul că uleiul din sâmburi de struguri are proprietăți antioxidante superioare celor ale viaminelor C și E și betacarotenului. Totodată, acesta previne afecțiunile cardiovasculare, prin diminuarea presiunii arteriale și reglarea nivelului de colesterol, și îmbunătățește capacitatea de memorare și abilitățile motrice.

Așadar, acest ulei are o acțiune antioxidantă. Concentrația ridicată de antioxidanți luptă împotriva radicalilor liberi, principalii responsabili de îmbătrânirea celulară, și protejează pielea de toxine.

De asemenea, uleiul din sâmburi de struguri este bogat în acizi grași. Necesari echilibrului alimentar, acizii grași sunt o sursă de energie esențială organismului. Iar acest ulei face parte din categoria uleiurilor celor mai bogate în acizi grași esențiali și în acid linoleic. Acesta din urmă contribuie atât la reglarea nivelului de cholesterol, cât și la limitarea deshidratării pielii, pe care o hrănește în profunzime.

Totodată, uleiul din sâmburi de struguri este o sursă naturală de vitaminele C, D și E. Aceste vitamine hrănesc pielea și o protejează de toxine. În plus, contribuie la regenerarea lipidelor din epidermă și facilitează coeziunea celulelor pielii, acest din urmă process contribuind la încetinrea îmbătrânirii pielii.

Cum folosești uleiul din sâmburi de struguri împotriva vergeturilor

Vergeturile apar ca urmare a întinderii pielii, urmate de o ruptură a fibrelor subcutanate. Acest lucru se întâmplă în principal din cauza scăderii producției de colagen, substanță responsabilă cu menținerea elasticității pielii.

Să recunoaștem, nu există femeie care să nu fie complexată de vergeturi. Din nefericire, nu există niciun remediu miraculos care să le facă să dispară definitiv, însă pot fi estompate cu ajutorul acestui ulei din sâmburi de struguri.

De asemenea, dacă nu ți-au apărut încă vergeturi, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te preocupi de prevenirea lor. Uleiul despre care vorbim are și acțiune preventivă. Îți poți face masaj zilnic cu ulei din sâmburi de struguri chiar dacă nu ți-au apărut vergeturi, pe picioare, abdomen, șolduri și fese.

Masajul cu ulei este cu atât mai recomandat în perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor care pot apărea pe burtă.

Cum folosești uleiul din sâmburi de struguri ca să scapi de riduri

La fel ca și în cazul vergeturilor, nici ridurile nu pot fi eliminate complet, mai ales cele adânci. Pot fi însă atenuate considerabil, iar uleiul din sâmburi de struguri chiar face minuni. Masează-te zilnic cu acest ulei în zonele predispuse la apariția ridurilor: în jurul ochilor și în colțurile gurii.

De asemenea, poți adăuga câteva picături de ulei din sâmburi de struguri în crema de față pe care o folosești în mod uzual. Aceasta acționează în sensul atenuării ridurilor deja existente sau, dacă acestea nu s-au instalat încă, al prevenirii apariției lor, al hrănirii și hidratării tenului. Rezultatul? O piele elastică, strălucitoare, luminoasă și vizibil întinerită.

Ai folosit până acum ulei din sâmburi de struguri? Dacă nu ai făcut-o până acum, du-te la cel mai apropiat magazine naturist și achiziționează-ți cel mai nou produs care întârzie îmbătrânirea.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete