Scapa de riduri fara bisturiu!

Scapa de riduri fara bisturiu!

 

Vrei sa ai un ten frumos, tanar? Daca acul de seringa sau bisturiul nu sunt pentru tine, iti propunem cateva alternative care sa te scape de riduri.

Pro si contra
Botox
Procedura: Este vorba de corectarea ridurilor de expresie prin microinjectii cu toxina botulinica. Astfel, vei scapa de riduri, ca efect al microparaliziilor temporare ale anumitor muschi faciali. Daca nu ai o problema cu acele de seringa, este bine sa stii ca poti apela la aceasta procedura, in conditii de siguranta, la centrele de infrumusetare sau la clinicile de specialitate. Iata cateva recomandari: Miko Beauty Palace, DermaStyle sau Pro Estetica.

Alternativa cosmetica: Decontract’ Rides, de la L’Oréal Dermo-Expertise.
Ce spun expertii: Este o crema antirid de zi care decrispeaza ridurile de expresie si reintinereste trasaturile. Contine un fito-complex, care asociaza extractul boswellic si manganul cu scopul de a se opune microcontractiilor pielii. Extractul boswellic e utilizat din timpuri stravechi in medicina ayurvedica, fiind recunoscut pentru calitatile sale purificatoare, de relaxare si de decontractare. Gluconatul de mangan are rolul de a inhiba contractiile dermei.
Sfatul nostru: Daca iti este frica de acele de seringa, o crema cu efect de netezire si de decontractare a ridurilor de expresie este cea mai buna solutie.
Ne-a mai placut: Vichy Myokine, serul concentrat antirid Anew Clinical de la Avon (cu Bo-Hylurox) si crema de zi Garnier UltraLift.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete