Scandal la „Chefi la cuțite” între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce și-au reproșat cei doi jurați

Un scandal de proporții a izbucnit între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite', sezonul 12. Cei doi jurați și-au ieșit din fire în timpul unei probe, în urmă cu câteva ediții.

Într-o ediție recentă a emisiunii culinare „Chefi la Cuțite” au avut loc mai multe momente tensionate și un schimb acerb de replici între doi dintre cei mai cunoscuți jurați, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Proba inițială a fost una de îndemânare, care a determinat ce echipă va pleca în cursă cu un avantaj considerabil.

Conform regulilor jocului, concurenții trebuiau să adune cele mai multe boabe de porumb, iar niciunul dintre membrii echipei respective nu avea voie să-i ajute pe cei doi desemnați pentru această provocare. Această probă aparent simplă a generat tensiuni între cei doi bucătari de renume, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În timpul probei, Chef Cătălin Scărlătescu a reacționat vehement atunci când a observat că unul dintre concurenți primea ajutor. Acesta a strigat: „Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc. Am zis să nu se apropie nimeni”. Frustrarea lui Scărlătescu a crescut pe măsură ce proba continua, iar ajutorul părea să continue.

Când prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a decis să oprească jocul pentru a clarifica situația, Florin Dumitrescu a răbufnit și a părăsit platoul de filmare. A izbucnit în reproșuri nervoase: „Știi de ce e stop? De ce țipi? De ce sunt mă descalificat? A venit să îmi aducă un bol. Băi, deșteptule… (…) Nu ești în stare de nimic, doar să urli!”.

Irina Fodor i-a întrebat pe cei doi jurați dacă sunt de acord cu descalificarea lui Florin Dumitrescu, la care Cătălin Scărlătescu a fost de acord, în timp ce Sorin Bontea a preferat să rămână neutru în acest conflict intens.

Ulterior, Florin Dumitrescu și-a recunoscut reacția exagerată și s-a calmat, subliniind că și-a pierdut cumpătul în acel moment. Această situație tensionată a generat multe discuții în mediul online și printre fanii emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Battle 12_5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au fost dați afară de la „Chefi la cuțite'

Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete