Irinel Columbeanu spune că Mr. Pink și Monica Gabor nu l-au căutat să-l ajute: „200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei”

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații după ce s-a spus că Mr. Pink s-a oferit să-l ajute. Omul de afaceri susține că afaceristul chinez și Monica Gabor, fosta lui soție, nu l-au căutat în această perioadă.

Într-o apariție recentă în emisiunea lui Cristi Brancu, Irinel Columbeanu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre relația sa cu fosta sa soție, Monica Gabor, și cu partenerul al acesteia, Mr. Pink. Omul de afaceri a mărturisit că, în ciuda speculațiilor și a zvonurilor din presă, nu a fost contactat nici de Mr. Pink și nici de Monica Gabor pentru a discuta despre situația lui prezentă.

În ciuda faptului că divorțul lor a fost un subiect intens mediatizat și discutat în presă, Irinel Columbeanu a subliniat că singura persoană care a păstrat legătura este fiica sa, Irina Columbeanu. Acesta a dezvăluit că Irina i-a trimis bani pentru a-l ajuta în momentele dificile, semn că relația lor este în continuare una strânsă, indiferent de schimbările survenite în familia sa din cauza mutării.

Omul de afaceri a menționat și că există speculații potrivit cărora ar putea să se mute în Statele Unite ale Americii, în apropierea fiicei sale, însă a negat această posibilitate. Irinel Columbeanu a explicat că medicii îi interzic să efectueze un zbor lung în starea sa de sănătate actuală, iar această opțiune nu poate fi luată în calcul momentan.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America, pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung.

Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!

Medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, că pot să stau cât mai mult acolo', a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Irinel Columbeanu azilSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 17)

Apropiații lui Irinel Columbeanu spuneau că Mr. Pink l-au contactat

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui’, a declarat un apropiat al acestuia, pentru cancan.ro.

Se pare că Irinel Columbeanu a ajuns la azil după ce și-a pierdut memoria de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate. „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop’, a spus un apropiat al acestuia.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete