Scandal în trupa A.S.I.A. la 25 ani de la reuniune. Irina Nicolae spune că a fost exclusă, dar colegele ei au răbufnit: „Noi nu ne refacem trupa cu 8 membre”

Trupa A.S.I.A. se reunește într-un concert pe 6 martie, în București. Înainte ca artistele să urce pe scenă, un scandal a izbucnit între ele. Irina Nicolae, care trăiește în Budapesta de ani de zile, a răbufnit, dezamăgită că fostele ei colege nu au chemat-o să cânte alături de ele. Spune că și-a luat bilet, că o să stea în public.

Irina Nicolae, care a fost în trupa A.S.I.A. încă de la început, spune că a aflat din presă că cele care i-au fost colege fac un concert aniversar. Pentru playtech.ro, a declarat că nimeni nu a invitat-o, deși ea ar fi urcat cu drag pe scenă. „Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. El a fost ca tatăl meu. Omul acesta m-a văzut la un festival și m-a invitat să cânt în «Schimbul 3». Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită. După ce am plecat din A.S.I.A., când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață. Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat deschizând pe Instagram un afiș', a transmis ea.

„Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții. Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit acestă reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată. N-are legătură că am familie, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract, este dezamăgitor. Am avut un șoc, nu știu cum să cataloghez, decât dezamăgire.

Indiferent câte concerte au mai avut A.S.I.A., succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. Am cântat cu trupa A.S.I.A. din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana', a mai spus Irina Nicolae.

trupa-asia-irina-nicolae-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De partea cealaltă, Sorana și Ianna, fostele ei colege, au explicat că nu au invitat-o pe Irina Nicolae, că ea s-a retras de multă vreme și nu a mai cântat cu A.S.I.A., așa cum ele au făcut recent, chiar și acum câteva luni, la Ateneul Român.

„Este vorba despre reuniunea trupei A.S.I.A., nu despre un singur concept, iar Ianna este I-ul din trupa A.S.I.A., ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani. A lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee alături de A.S.I.A. Ianna este A.S.I.A.! Irina nu a fost invitată pentru că nici celeleate foste membre ale trupei nu au fost invitate. Aceasta este formulă în parte fondatoare, cu mine, Anca, Anemona, dar și Ianna, bineînțeles, care a fost, este și va rămâne A.S.I.A.

Trupa s-a reunit după 20 de ani, de dată această datorită Iannei. I-ul din trupa există, noi nu ne refacem trupa cu 8 membre. Nu toate celelalte foste colege s-au reintegrat în această poveste pe care o refacem noi acum. Irina a ales să plece din trupa înainte cu mulți ani ca trupa să fie desființată și a fost înlocuită de Ianna. Nici măcar nu a fost această idee: Dacă se dorește sau nu prezența ei. Nu există această variantă', a declarat Sorana pentru Antena Stars.

„Noi o să facem miercuri sau joi, o să anunțe impresarul… Facem o conferință și atunci o să lămurim toate aceste lucruri. Nu este vorba că nu este dorită. Doamne ferește! Practic, trupa s-a reunit la spectacolul meu de la Sala Palatului și a avut atât de mare succes reuniunea încât am decis să rămânem așa', a declarat Ianna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete