De ce s-a umflat Vica Blochina la față la Survivor România: „Aveam bube peste tot”

Vica Blochina s-a umflat foarte tare la față la Survivor România 2023. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a avut o alergie din cauza soarelui.

Timp de o lună, Vica Blochina a stat în jungla din Republica Dominicană fără telefon, produse de igienă sau cosmetice. Fosta balerină a avut probleme în timpul competiției și s-a umflat foarte tare la față. Din cauza soarelui, ea a făcut o alergie și ajunsese de nerecunoscut.

„Nu mai port nici filtru pe față, pentru că nu mai are sens. M-am dezumflat la față cât se putea de bine, pentru că am avut o alergie foarte urâtă de la soare și aveam bube peste tot. Am folosit kilograme de creme de când m-am întors', a spus Vica Bochina pe rețelele de socializare.

Acum, după ce a ajuns acasă, fosta concurentă de la Survivor România 2023 a început să își revină. Vica Blochina a folosit un tratament adecvat, astfel că fața ei începe să arate din ce în ce mai bine.

vica-blochina-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina și-a sunat băiatul după ce a fost eliminată de la Survivor

Vica Blochina a stat timp de patru săptămâni în jungla din Republica Dominicană, iar dorul de fiul său a fost mare. Edan a rămas în grija tatălui său, Victor Pițurcă, atât timp cât fosta balerină a fost la Survivor România.

În momentul în care și-a primit telefonul, primul lucru pe care Vica Blochina l-a făcut a fost să-l sune pe Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă.

„Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic. Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plângeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul.

Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții. Îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine', a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete