„Au rămas cei mai slabi și viperele”. Scandal după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România 2023

Un scandal a izbucnit pe pagina de Facebook a emisiunii Survivor România, după ce Alin Chirilă a fost eliminat din concurs. Unii fani îl considerau perfect pentru acest concurs și își doreau ca el să rămână, alții i-au criticat comportamentul și s-au bucurat că a fost trimis acasă.

Miercuri seară, ediția de la Survivor România 2023 s-a încheiat în sala de Consiliu, acolo unde cei 10 concurenți au așteptat cu emoție să afle rezultatul votului celor de acasă. Carmen Grebenișan și Alin Chirilă au fost în pericol de eliminare, însă și ceilalți au avut curiozitatea de a vedea ce au decis telespectatorii și dacă strategiile de nominalizare au funcționat.

Rezultatul a fost pe placul tribului: Alin Chirilă a părăsit competiția și a ratat șansa de a se apropia de marele premiu. Înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție, concurentul a declarat: „Să vă spun sincer, am simțit-o.

Am avut un sentiment care a prezis acest moment. Înainte de Jocul de Imunitate câștigat de Robert, am visat această schemă. Aceste trei luni și jumătate s-au dovedit foarte intense și foarte reale. Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare. Vreau să spun colegilor mei că viața continuă și după Survivor și dacă au fost caractere înainte, să fie și aici ca să fie și după'.

Echipa-Robert-victorie-Joc-Comunicare-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Scandal după eliminarea lui Alin Chirilă

Pe Facebook, fanii emisiunii au răbufnit: „Sunt curioasă cine o să câștige această emisiune, când ați dat afară cel mai bun concurent! Doamne, sezonul asta e de tot râsul! (…) Dacă nu era Alin, cei de la Războinici acum nu erau aici. La început el a adus puncte mereu, restul mai slăbuț. Acum însă ei uită că era 'tancul ' lor. (…)

Dacă stam sa ne gândim, singurul concurent și bun pe traseu și nebăgat in scandaluri e Ștefania. Cred ca din multe puncte de vedere, ea ar merita sa câștige, deși va depinde foarte tare de ce fel de probe sportive vor mai fi, ținând cont ca va trebui sa lupte cel mai probabil cu unul dintre băieții rămași. Ma gândisem la Dan, ma gândisem la Robert, chiar la Krisan, dar pe toti i a mușcat șarpele și sunt virusați intr o anumită măsură, mai mică sau mai mare. Așa ca Ștefania mi se pare cea mai bună opțiune. (…)

În afară de Dan Ursa nici unul dintre cei rămași nu se ridică la nivelul lui Alin pe plan sportiv.Toti trebuiau sa plece acasă înaintea lui.Dar asta este,când semeni vânt culegi furtună. Având în vedere numărul de susținători ai lui Carmen, se pare ca finala se va da între ea și Dan Ursa. Dan va ridica trofeul survivor 2023.(…)

A plecat cel mai bun sportiv de la Survivor sa vedem de acum cine va fi la fel de bun sper sa fie Dan sau Stefania', sunt câteva dintre comentariile fanilor pe pagina de Facebook a emisiunii.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete