Șase cocori stacojii: cartea fantastică pe care trebuie să o ai în bibliotecă

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/v8DSLoY80Xk 

Una dintre cele mai frumoase și așteptate cărți fantastice de anul aceasta este Șase cocori stacojii. Volumul este disponibil la BOOKZONE și îți recomandăm să îl comanzi cât mai repede, pentru a te bucura de o lectură deosebită. Cartea este scrisă de către Elizabeth Lim și este perfectă pentru oricine adoră genul fantasy. 

Îți spunem din start că această carte a fost inspirată de basme și de povești asiatice, ceea ce o face diferită și cu siguranță vei înțelege de ce este atât de apreciată. Autoarea a mai scris și Zestrea Orishei, dar și seria Sânge de stele, pe care le poți comanda de pe BOOKZONE. Sunt tot cărți fantastice, pe care cu siguranță le vei aprecia de la prima pagină. 

Sase cocori stacojii spune povestea unei prințese în exil, a fraților ei transformați în cocori și a tuturor întâmplărilor nemiloase pe care prințesa le va înfrunta. Personajele principale din această carte vor trebui să înfrunte răul abătut asupra lor, în moduri pe care nu și le-ar fi închipuit. 

Protagonista cărții, Shiorianma este singura prințesă din regatul Kiata. Aceasta poartă un secret pe care l-a ascuns cu greu de-a lungul vieții. Este vrăjitoare, iar acest lucru este interzis în regatul său. Cu toate eforturile ei, în dimineața logodnei, prințesa nu mai poate să ascundă secretul din cauza unei serii de întâmplări. Astfel, logodna se anulează, iar viața prințesei se schimbă pentru totdeauna. Ce-i drept, nu își dorea să se logodească, așa că acest aspect a fost o ușurare pentru ea. În schimb, ceea ce o așteaptă din cauza dezvăluirii secretului este prea mult de suportat. 

Mama vitregă a prințesei este la rândul său vrăjitoare și astfel o blesteamă pe prințesă și pe frații ei, care sunt transformați în cocori. Îi alungă pe toți din regat, iar prințesa nu va putea vorbi niciodată. Dacă va spune un cuvânt, frații ei vor muri pe rând. Astfel, mama ei vitregă s-a asigurat că nimeni nu îi va afla secretul. 

Prințesa a rămas fără bani, fără voce și singură, astfel că singurul lucru la care s-a gândit a fost să își caute rudele. Astfel, a descoperit că în spatele celor trăite, se află un complot pentru îndepărtarea de la tron a familiei prințesei. Pentru a rezolva situația, prințesa va face alianțe cu personaje ciudate, cum ar fi o pasăre de hârtie, un dragon și chiar și cu cel care ar fi trebuit să îi devină soț, dar pe care nu l-a vrut. În plus, va învăța să folosească magia, deși a renegat-o toată viața. 

În această poveste, vei regăsi elemente din Lebedele, Cenușăreasa și multe alte basme și povești în principal chinezești. Astfel, a rezultat o lectură deosebită, pe care suntem siguri că o vei aprecia de la prima pagină și care te va ține cu sufletul la gură până la final. 

Dacă vrei să citești Șase cocori stacojii, nu ezita să o comanzi de la librarie online BOOKZONE. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial