Jennifer Aniston, afecțiunea care l-a îngrozit pe Brad Pitt: „Face multe lucruri”

Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie de vis. Generoasă, inteligentă, motivată și atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de amuzantă, dar se pare că traiul cu actrița din Friends vine cu câteva aspecte negative.

Într-un interviu scos la iveală, fostul soț al lui Jennifer Aniston, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate ale traiului cu actrița, dezvăluind că aceasta ar fi avut o afecțiune nocturnă care a cauzat probleme în relația lor.

Explicând că Jennifer Aniston era somnambulă în timpul relației lor, Brad Pitt a glumit: “Ea face multe lucruri când doarme. Alarma casei se declanșa și am găsit-o afară. A trebuit să negocieze prin trei sau patru camere”.

Actorul din Fight Club a continuat că starea ei este destul de periculoasă, adăugând că locuiau pe o stâncă în acel moment. Jennifer a spus că incidentul l-a cam „îngrozit” pe Brad, potrivit Madam Noire, scrie Hello Magazine.

„Aud sertarele deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră și mă gândesc că eu mă întorc la somn, iar ea își face treaba”, a glumit el. El a adăugat că și actrița vorbește în somn, împărtășind: “Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre”.

În timp ce Brad a glumit pe seama ciudățeniilor de somn ale lui Jen, care probabil că l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, poate fi o preocupare mai serioasă, deoarece somnambulismul este adesea cauzat de privarea de somn, stres, febră și boală.

Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează, de obicei, de la câteva secunde până la o jumătate de oră și au loc în timpul somnului profund care apare în primele ore după ce ați adormit.

“Oamenii care merg în somn au, de obicei, ochii deschiși sau o expresie sticloasă. De obicei, nu răspund la întrebări și nici nu vă recunosc de multe ori. Ulterior, nu vor avea nicio amintire a activității lor nocturne, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, instaurând un ciclu de privare de somn”, explică Lisa Artis, director executiv adjunct la The Sleep Charity, mai scrie Hello Magazine.

Jennifer Aniston a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: „Somnul obișnuia să fie ultimul lucru de pe listă, dar nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății, care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul, dacă nu poți face cu adevărat exerciții fizice și nu poți mânca bine dacă nu ai dormit bine, pentru că ceasul corpului tău este complet dat peste cap.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete