Sara, fiica de 2 ani a Sandrei Stoicescu, a învățat să schieze

Sara, fiica Sandrei Stoicescu, este fără doar și poate, un copil extrem de isteț. Micuța de 2 ani și 5 luni reușește să-și uimească părinții în fiecare zi pentru că, de cele mai multe ori, face lucruri pentru care cei mai mulți copii de vârsta ei nu sunt pregătiți.

După ce acum câteva luni aflam că știe să citească la televizor, în weekend-ul trecut a demonstrat încă o dată cât este de ageră la minte și la trup.  La doar 2 ani și 5 luni, așa cum povesteam și mai devreme, Sara, fiica Alessandrei Stoicescu, a schiat pentru prima dată. O performanță, sigur, pentru un omușor atât de mic care abia reușește să-și țină echilibrul pe propriile picioare.

Susținută de tatăl ei, care îi este și instructor de ski, și care a fost cu ochii în patru să nu-i pățească ceva copila, și de mama ei care o privea emoționată de pe margine, Sara a câștigat „titlul' de cea mai mică schioare începătoare de pe pârtia din Predeal.

Pasiunea pentru schi, cu siguranță, i-a fost transmisă Sarei genetic, pe linie paternă, pentru că Sergiu Constantinescu este un adevărat împătimit al acestui sport de iarnă și, iată, un instructor talentat, dacă ne gândim că se află deja la al doilea elev. Puțini sunt cei care știu că tot el a fost cel care a învățat-o pe Sandra Stoicescu să schieze, la 40 de ani.

 < div itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> < meta itemprop="uploadDate" content="2022-01-20EET05:34:37+0200" /> < meta itemprop="name" content="Sara, fiica de 2 ani a Sandrei Stoicescu, a învățat să schieze" /> < meta itemprop="description" content="" /> < meta itemprop="thumbnailUrl" content="http://videocms.ringier.ro/uploads/2022-01/screenshot-1-4.jpg" /> < meta itemprop="contentUrl" content="https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/sara-sot-sandra.mp4" /> < script id="video_insert_16150" src="https://videocms.ringier.ro/iframe/16150"> < /script> < /div>

Schiatul este, bunăoară, una dintre activitățile preferate în familia vedetei Observatorului de la Antena 1, iar acest lucru i-a fost transmis și micuței Sara care încă prima zi a reușit să coboare singură pe schiuri.

„În fiecare zi a vieții noastre, facem depozite în băncile de memorie ale copiilor noștri' – Charles R. Swindoll. Iar o vacanță de familie e chiar un depozit serios. Mai ales pentru că pot să stau cu Sara aproape în fiecare minut și să fiu acolo oricând strigă „maaaaamaaaa'. Independentă și totuși dependentă de a ne simți mereu la doi pași distanță, Sara ne învață ea zilnic cum să o protejăm și să o facem fericită. Nici o carte nu îți dă secretul, el e în a asculta inima copilului tău.', frumos povestea Sandra Stoicescu, într-un post pe Instagram. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial