Sânziana Buruiană mărturisește că alăptează de 7 ani încontinuu: „Le adorm foarte repede”

Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu și nu are de gând să se oprească prea curând. Fosta asistentă TV și-a lansat fetița cea mare în muzică.

Sânziana a povestit în emisiunea lui Dan Capatos că încă alăptează și face acest lucru deja de 7 ani. Fosta asistentă TV nu are de gând să se oprească prea curând.

„Mai alăptez. Cea mică e non-stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea, a venit cea mică. Le adorm foarte repede', a spus Sânziana Buruiană la Xtra Night Show.

Fetița cea mare a Sânzianei Buruiană a filmat primul ei videoclip și este încântată de tot ceea ce face. „I-am făcut o piesă, o să fie un duet împreună cu un băiețel și sper să fie de impact, ceva așa să fredoneze toată lumea. Mi-am dat seama că este o industrie grea, eu nu prea am avut treabă cu partea muzicală, acum am văzut că este o investiție destul de mare și costurile piesei, ale videoclipului. Ca să fii un artist de mic, trebuie să investești și timp, să mergi la cursurile de canto frecvent, nu este chiar atât de ușor, precum este la modelling. Ea asta își dorește, îi place foarte mult, îi plac lucrurile care sunt la modă acum, tot ce înseamnă tiktok, vlogguri și atunci admiră foarte mult partea nouă a muzicii. Atunci am zis să îmbinăm vloggul și muzica', a declarat Sânziana Buruiană pentru WOWbiz.ro.  

sanziana-buruiana-si-fetitele-saleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta'

Sânziana Buruiană a mărturisit în cadrul unui interviu că ar putea intra în Cartea Recordurilor datorită unui lucru pe care îl face de șapte ani încoace, fără întrerupere.

Fosta asistentă TV și-a alăptat fetițele fără să se oprească. Mai exact, prima născută a fost alăptată până la patru ani, iar mezina are trei ani și încă se bucură de laptele matern. Sânziana Buruiană militează pentru alăptare și le sfătuiește pe viitoarele mămici să nu renunțe oricât de greu le-ar fi la această imunizare naturală a copiilor.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede’, a declarat Sânziana Buruiană, scrie Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete