Sânziana Buruiană mărturisește că alăptează de 7 ani încontinuu.”Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala”

Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu și nu are de gând să se oprească prea curând. Fosta asistentă TV și-a lansat fetița cea mare în muzică.

Sânziana a povestit în emisiunea lui Dan Capatos că încă alăptează și face acest lucru deja de 7 ani. Fosta asistentă TV nu are de gând să se oprească prea curând. Ea recunoaște însă că a fost nevoită să oprească alăptarea pentru fiica cea mare, pentru că fetița a început școala.

„Mai alăptez. Cea mică e non-stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea, a venit cea mică. Le adorm foarte repede', a spus Sânziana Buruiană la Xtra Night Show.

Fetița cea mare a Sânzianei Buruiană a filmat primul ei videoclip și este încântată de tot ceea ce face. „I-am făcut o piesă, o să fie un duet împreună cu un băiețel și sper să fie de impact, ceva așa să fredoneze toată lumea. Mi-am dat seama că este o industrie grea, eu nu prea am avut treabă cu partea muzicală, acum am văzut că este o investiție destul de mare și costurile piesei, ale videoclipului. Ca să fii un artist de mic, trebuie să investești și timp, să mergi la cursurile de canto frecvent, nu este chiar atât de ușor, precum este la modelling. Ea asta își dorește, îi place foarte mult, îi plac lucrurile care sunt la modă acum, tot ce înseamnă tiktok, vlogguri și atunci admiră foarte mult partea nouă a muzicii. Atunci am zis să îmbinăm vloggul și muzica', a declarat Sânziana Buruiană pentru WOWbiz.ro.  

sanziana-buruiana-si-fetitele-saleSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta'

Sânziana Buruiană a mărturisit în cadrul unui interviu că ar putea intra în Cartea Recordurilor datorită unui lucru pe care îl face de șapte ani încoace, fără întrerupere.

Fosta asistentă TV și-a alăptat fetițele fără să se oprească. Mai exact, prima născută a fost alăptată până când a început școala, iar mezina are trei ani și încă se bucură de laptele matern. Sânziana Buruiană militează pentru alăptare și le sfătuiește pe viitoarele mămici să nu renunțe oricât de greu le-ar fi la această imunizare naturală a copiilor.

“Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record. Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară. Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început. Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat, cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poza în toată lumea. După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu. Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță. Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult. Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine.”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete