Sânziana Buruiană, înapoi în România, după un an în care a locuit în Ungaria. Motivul pentru care nu mai stă în Budapesta: „O să fac naveta”

Sânziana Buruiană a locuit un an de zile în Budapesta, alături de soțul ei, de Nicolae Zuluf, și de fetițele lor. Vedeta a muncit acolo, a filmat pentru o emisiune interactivă în limba română. Acum, ei s-au mutat înapoi în România, căci fetițele ei vor merge la școală și la grădiniță.

„O dau pe Iza la școală în clasa 0! O să fac naveta în Ungaria, o lună da, una nu! O să fac schimb cu o colega. Nu am ce să fac, pentru că acolo nu e școală în limba română pentru fetițe. Plus că aș da-o și pe cea mică la grădiniță.

Iza mi-a promis că nu mai ia sân, gata! Are șapte ani! Ea e dependentă de lapte, bea cam 1 litru pe zi! Un an am stat în Budapesta și toată familia. E un oraș superb. Eu prezint acolo o emisiune de jocuri interactive în limba romană. Soțul nu prea se poate acomoda în Ungaria, e prea liniște pentru el acolo.', a declarat ea pentru Click.

sanziana-buruiana-mutare-romania-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Sânziana Buruiană e căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Ea a mărturisit că de ani de zile nu mai doare cu soțul în pat, căci e nevoită să stea cu fetele. „Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț!

După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!', a mai mărturisit ea pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete