Anda Adam, despre relația cu logodnicul ei: „Nunta fi o surpriză”. Sunt și parteneri de afaceri

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Artista s-a îndrăgostit iremediabil după divorțul de tatăl fetiței sale și acum are în plan să facă din nou nuntă.

După ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Anda Adam l-a cunoscut pe Yosif Eudor Mohaci, bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cântăreața s-a lansat în afaceri alături de noul partener și împreună au deschis un club în Cluj.

Anda Adam recunoaște că este din ce în ce mai îndrăgostită de logodnicul ei. Yosif Mohaci a cerut-o căsătorie pe aceasta într-un cadru idilic, în Cappadocia.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta, așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate, eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună! La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată!

Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!', a declarat Anda Adam, pentru Click!.

Anda-Adam-si-Yosif-MohaciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Momentan, nunta nu a fost stabilită, însă artista își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Anda este convinsă că totul va fi o surpriză, iar evenimentul va fi unul spectaculos.

„Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. 

Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic', a mai spus Anda, care nu știe nimic despre marele eveniment.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete