Sânziana Buruiană, deranjată după ce Nea Mărin a zis că e leneșă: „Nu m-am născut să stau la cratiță”

Sânziana Buruiană a fost deranjată după ce Nea Mărin a spus că este una dintre cele mai leneșe vedete cu care a lucrat. Fosta asistentă TV a răbufnit după ce a auzit declarații coregrafului.

Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, Nea Mărin a declarat că Sânziana Buruiană este una dintre cele mai leneșe vedete cu care a lucrat în emisiunea de la Antena 1. „Au fost mai mulți care erau leneși și trebuiau împinși de la spate. Au fost mulți, uite, de exemplu, Simona Senzual și Sânziana Buruiană”, a declarat celebrul coregraf.

Pe de altă parte, Sânziana Buruiană susține că în emisiune a fost foarte harnică, deși nu este obișnuită cu treburile gospodărești. „Eu făceam treabă doar la Nea Mărin. Eu, de obicei, nu sunt genul de persoană care să aibă vreo legătură cu treburile casnice, pur și simplu doar în emisiuni îmi dau silința.

În rest, de mică am fost răsfățată, am avut ajutor, toată lumea m-a ajutat, m-a răsfățat și atunci normal că mi-a venit greu la emisiunea lui să fac toate lucrurile alea. Dar eu zic că mereu am ținut pasul. Eu am avut și căzătura aia celebră la Nea Mărin în emisiune, pentru că el nu a avut răbdare să mergem să îmi schimb pantofii și am căzut, mi-a căzut telefonul în lac”, a mărturisit aceasta pentru WOWbiz.ro.

Sânziana Buruiană mărturisește că nu este deloc încântată de treburile gospodărești, astfel că evită să le facă. Ea a fost răsfățată de mama ei, astfel că nu este prea pricepută să facă treabă.

„Era un ritm foarte alert, mai ales pentru o persoană care nu a fost niciodată obișnuită cu astfel de treburi. Sunt supărată că a zis așa ceva, pentru că eu doar la el în emisiune făceam treabă. Nici acasă nu fac treabă cum făceam la Nea Mărin.

Fără niciun ajutor și mai ales că nu eram învățată să fac, eu cred că mă descurcam foarte bine, încurcam toată emisiunea, dar, ce-i drept, făceam un mare show, păi cu noi a făcut tot show-ul.

Niciodată nu trăgeam chiulul de la muncă, că știam că e periculos. Și dacă nu voiam, tot trebuia măcar să mă prefac că muncesc. Nici la mama acasă nu am muncit ca la Nea Mărin. Are un stil așa autoritar în care nu ai cum să stai locului, trebuie să ții pasul cu el', a mărturisit ea.

sanziana-buruianaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Se pare că soțul ei nu este deloc deranjat de faptul că Sânziana nu este prea harnică. Ea preferă să aibă alte ocupații și să lase pe altcineva să se ocupe de curățenie și alte treburi casnice.

„Eu am avut și un reality cu fetițele, iar când era vorba de treburile casei, nu eram eu aia care se ocupa. Preferam să fac lucruri frumoase, să merg cu ele să le plimb, dar în niciun caz să stau la cratiță. Păi nu m-am născut să stau la cratiță, le las pe altele să fie gospodine.

E bine că soțul meu nu are pretenții din astea! Știi cum e că mulți bărbați zic că femeia trebuie să facă mâncare, să facă sarmalele bune. Eu nu consider că femeia e făcută să stea la cratiță. Atâta timp cât ești o femeie de carieră, ai o activitate intensă, te ocupi și de copii, chiar nu poți să le faci pe toate și atunci e normal ca la unele dintre treburi să ai parte și de ajutor.

Așa erau bunicile noastre, dar în zilele de azi, femeia are alte treburi, femeia lucrează cot la cot cu bărbatul, are alte atribuții și atunci normal că partea asta casnică are un rol mai mic”, a mai dezvăluit Sânziana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete