Câți bani cere Delia pentru un concert. Andreea Bălan cântă pentru o sumă mai mică

Andreea Bălan a dezvăluit câți bani cere Delia pentru un concert. Vedeta de la „Te cunosc de undeva!' spune că ea are o altă strategie pentru a fi din nou chemată la evenimente.

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, Andreea Bălan a vorbit despre câștigurile artiștilor din România. Ea a dezvăluit că Delia Matache cere 15.000 de euro pentru un concert.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă', a subliniat Andreea Bălan.

Vedeta de la „Te cunosc de undeva!' preferă să cânte pentru o sumă mai mică, dar să fie din nou chemată la concert. Andreea Bălan susține că a fost pe primul loc la vânzări în ultimii ani.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel. Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema', a afirmat Andreea Bălan, relatează unica.ro.

delia-matacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta are un plan bine pus la punct pentru a fi mereu chemată la cântări. Andreea ia mai puțini mai bani față de alți artiști, însă oferă un spectacol de neuitat.

„Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani la rând. Și eram peste tot, în toată țara', a explicat artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete