Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor: o carte pe care oricine ar trebui să o aibă în bibliotecă

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jXMGrVYHpK0 

Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea a lansat o carte excepțională, pe care oricine ar trebui să o citească și să pună în aplicare sfaturile oferite în paginile acesteia. Dr. Alexandru Vlad Ciurea este medic și profesor de neurochirurgie, cu o experiență de peste 50 de ani în descifrarea misterelor creierului uman. Având în vedere pasiunea pentru acest domeniu și dorința ca tot mai multe persoane să fie sănătoase, a fost lansată această carte excepțională. Cartea te va ajuta să descoperi secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, din prisma unui profesionist în neurochirurgie. 

Cei care au citit deja cartea Sanatatea creierului au rămas impresionați și o recomandă tuturor. O descriere atotcuprinzătoare și în același timp pe înțelesul tuturor a celui mai important organ, organul suprem: creierul, venită din condeiul unuia dintre cei mai mari neurochirurgi contemporani; această carte unește lumea medicală de cea non-medicală precum unește corpul calos cele două emisfere – și dacă nu înțelegi asta atunci trebuie să citești această carte. Un must-have în 2022! Dr. Mihai Pautov – Medic Specialist Chirurgie Generală

Cine este Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea? 

În cei peste 50 de ani de activitate, Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea a realizat peste 23.000 de intervenții chirurgicale și a elaborat 35 de monografii în domeniile neurochirurgiei, problemelor de alimentație și managementului sănătății. Este membru de onoare al Academiei Române, membru al Academiei de Științe Medicale și membru al Academiei Oamenilor de Știință din România. De asemenea, este fondatorul Departamentului de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic Bagdasar-Arseni și profesor universitar de neurochirurgie la UMF Carol Davila.

De ce să citești această carte? 

Cartea se adresează oricui își dorește să își schimbe stilul de viață pentru a-și menține creierul într-o stare optimă. De asemenea, dacă te simți mereu obosit sau dacă ai ajuns la burnout, sfaturile din această carte te pot ajuta să îți recapeți sănătatea. 

Vei învăța și cum să ai grijă de creierul tău pentru a te feri de boli degenerative și de afecțiuni neurovasculare, dar și cum să performezi la locul de muncă. Această carte este perfectă și pentru părinții care își doresc să asigure copilului un mediu ideal pentru ca sistemul nervos să se dezvolte armonios. 

Cartea răspunde și la o serie de întrebări pe care cu siguranță ți le-ai pus și tu la un moment dat, despre stilul de viață și despre creier, cum ar fi: 

  • Ce alimente sprijină performanțele intelectuale?
  • Cât de eficientă este cafeaua, când și cum trebuie consumată? 
  • Cum îți poți antrena creierul pentru a fi mai sănătos? 
  • Ce se întâmplă atunci când visezi, dormi sau ești stresat?
  • Ce poți face pentru a a-ți ajuta creierul să se odihnească?
  • Cum recunoști depresia și epuizarea nervoasă și ce poți face pentru a-ți regăsi echilibrul?
  • Ce impact au gândurile pozitive și negative asupra sănătății creierului?
  • Ce este neuroplasticitatea și în ce măsură se regenerează celulele nervoase?

Așadar, ai toate motivele pentru a comanda această carte de la BOOKZONE! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial