SAGA Festival și Greenpoint transformă Romaero într-un spațiu #zerowastetolandfill

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival din București se apropie cu pași repezi: între 23-25 iunie, SAGA Festival va aduce iubitorilor de muzică trei zile de show-uri memorabile: șapte scene, un line-up cu peste 100 de artiști printre care în premieră în România Lil Nas X, Wiz Khalifa, Mochakk, Franky Wah și mulți alții, producție impresionantă și multe surprize.

Și anul acesta, SAGA îi încurajează pe festivalieri și artiști să devină eco-friendly și să reducă impactul asupra mediului, prin reciclarea și refolosirea deșeurilor prin parteneriatul cu GreenPoint, organizație de transfer de responsabilitat care preia toate obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională, investind în protecția mediului, reducerea poluării și creșterea gradului de reciclare sau reutilizare în România.

SAGA Festival și GreenPoint vor avea ca misiune în această ediție #zerowastetolandfill, adică toate deșeurile generate în cadrul festivalului vor fi reciclate sau valorificate după ce vor trece pe la stația de sortare Green Pack de la Ștefănești. Fracția organică va merge la valorificare sau compost. Toate deșeurile vor fi preluate de la Romaero doar cu mașini electrice puse la dispoziție de GreenPoint.

De aceea, festivalierii și toți cei care vor fi prezenți în spațiul de la Romaero sunt încurajați să colecteze deșeurile selectiv, să arunce deșeurile doar în spațiile special amenajate, să vină la eveniment cu trotinete, biciclete, mijloace de transport în comun sau mai multe persoane în aceeași mașină cu ajutorul aplicațiilor de ride-sharing.

În cadrul festivalului, atât vendorii de mâncare, cât și cei de băuturi vor folosi produse sustenabile, prietenoase cu mediul, produse locale.

Tot în festival, GreenPoint va aduce o componentă eco-friendly la scena Switch hijacked by Hustle, unde artiști precum IAN, Deliric, Nane, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z. vor urca pe scenă și vor face o super atmosferă într-un din hangarele de la Romaero.

Împreună cu Carrefour, GreenPoint va avea în festival mai mulți eco-warriors care vor face surprize festivalierilor interesați de un stil de viață eco-friendly în fiecare zi.

Cu o cotă de piață de 17%, GreenPoint Management este liderul din România al implementării Responsabilității Extinse a Producătorilor din domeniul gestionării deșeurilor de ambalaje, organizație cu acoperire națională autorizată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Your festival = your home! Throw away your waste separately, enjoy the music and be responsible!

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house.

Prezentat de pionierii evenimentelor de muzică electronică, ALDA, parte a familiei Insomniac, SAGA este un festival de muzică inovator, ce are loc pe Aeroportul Romaero din București. SAGA aduce publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și o producție audio-vizuală uluitoare, totul intr-o atmosferă incluzivă, care creează o petrecere supremă pe care Bucureștiul o aștepta demult.

Prima ediție a Festivalului SAGA a avut loc la Romaero, cu peste 135 000 de persoane prezente la eveniment, iar cea de-a doua ediție, de la Arena Națională, s-a bucurat de prezența a peste 150 000 de persoane în capitala României.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial