Să te recompensezi pe tine nu este deloc un act egoist, ci o normalitate

Să te recompensezi pe tine nu este deloc un act egoist, ci o normalitate

Nu mai e niciun secret și nu avem nevoie de validarea cercetătorilor englezi pentru a ști că oamenii ne oferă acele cadouri cu care ei înșiși rezonează și pe care și-ar dori să le primească. În loc să aștepți ca cei dragi să te surprindă cu cadouri, mai bine ai încerca să te recompensezi de una singură. Până la urmă, tu te cunoști cel mai bine, îți știi măsurile, gusturile și dorințele. Fii autosuficientă ție și nu aștepta ca ceilalți să își aducă aminte că vine ziua ta, că îți dorești o anume bijuterie, că magazinul de haine preferat are rochii înflorate, de sezon, la ofertă. Dacă încă nu ești decisă, venim cu câteva recomandări generale:

Bijuterii

Oricâte am avea, niciodată nu sunt destule, însă accesoriile pot salva orice ținută și pot da grație oricărei Eve. Fără a pierde timp în magazinele de profil, poți comanda doar la un click distanță bratari aur, potrivite atât stilului casual, cât și celui elegant. Deja moda brățărilor cu talismane a trecut și e timpul să alegi ceva de calitate care să te scoată din anonimat.

Haine

Nu trebuie să îți cumperi haine scumpe, neapărat care aparțin de un brand. Important e să nu faci rabat de la calitate și să îți iei ceea ce ți se potrivește, să îți pui în evidență atuurile și să maschezi imperfecțiunile. Nu trebuie să alegi piese vestimentare care să fie la modă, ci pe acelea în care te simți tu bine. Nu face greșeala de a-ți lua haine cu o mărime mai mică, chiar dacă ești la dietă. Riști să îți transformi dulapul în depozit și să rămâi fără spațiu în șifonier. Dacă nu ești dispusă să investești prea mult în haine, poți să intri în grupuri în care doamne și domnișoare aleg să vândă la prețuri avantajoase ceea ce nu mai poartă. Uneori poți găsi chiar și piese vestimentare cu etichetă, cadouri de care destinatarele nici măcar nu s-au atins. Nu uita de pălării și de încălțăminte lejeră de vară, fie că e vorba de espadrile sau sandale. 

Masaj de relaxare 

Mai ales dacă în ultima perioadă nu ai prea făcut mișcare și ai lucrat de acasă, un masaj de relaxare îți va prinde mai mult decât bine. Imaginează-ți că pentru o oră te vei deconecta de la toate problemele și grijile și un maseur va fi exclusiv la dispoziția ta. După mai bine de două luni, timp în care au fost închise, cabinete de masaj și-au reluat activitatea, respectând normele de igienă și de distanțare socială. Dacă vei dori să simți o presiune mai mare, poți să optezi pentru cel thailandez în locul celui clasic. 

Nimeni nu te poate cunoaște mai bine decât o faci tu și tocmai datorită acestui fapt tu poți să îți oferi cele mai inspirate cadouri. Important e să te pui pe tine pe primul loc, căci dacă tu ai o formă de zile mari, sănătate fizică și emoțională perfectibilă, și cei din jurul tău, oameni la care ții, vor fi bine.

Sursă foto: sunsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Aur și Argint

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial