S-a descoperit secretul lui Răzvan Simion! Ce face când nu este la Neatza?

Răzvan Simion

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Peste câteva luni, simpaticul prezentator împlinește 41 de ani și datorită perioadei frumoase pe care o traversează, acesta pare că a descoperit elixirul tinereții.

Răzvan Simion este un bărbat extrem de elegant, cu șarm și plin de viață, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Daliana Răducan. Asemănarea izbitoare cu marele actor Johnny Depp l-au făcut și mai atractiv pentru doamnele și domnișoarele din România.

Prezentatorul de la Neatza merge în mod regulat la o clinică renumită din Capitală unde, potrivit impact.ro, acesta apelează la specialiști pentru diverse proceduri de întreținere corporală, recuperare și rejuvenare. Mai mult decât atât, el are grijă de corpul său urmând o dietă sănătoasă și echilibrată.

Acum aproximativ patru ani, fostul iubit al Lidiei Buble a avut câteva probleme la picior, fiind nevoit să se intervină chirurgical, iar medicii i-au montat patru șuruburi. A apărut în emisiune cu piciorul în ghips. Prin urmare este de la sine înțeles de ce este atent cu sănătatea sa și merge frecvent la clinica de recuperare.

„A fost singura mea idee prin care Antena 1 să-mi angajeze un șofer personal. N-o să-mi mai doresc niciodată să mă odihnesc, să stau în pat, pentru că nu-mi place să stau în pat! Nici nu știu ce mă doare mai tare: gâtul, de la pozițiile în care trebuie să stau acum, sau piciorul. De fapt, piciorul nu mă doare, dar o să urmeze o perioadă de refacere', a mărturisit atunci Răzvan Simion.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion iubește din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan încă din vara anului trecut, iar relația lor stârnește admirație și invidie deopotrivă.

Deși la început ei au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă. Dani Oțil a mărturisit că mutarea alături de iubita sa l-a făcut mai frumos și amprenta pozitivă a acesteia se vede cu ochiul liber. În luna mai, cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună la nunta colegului său cu Gabriela Prisăcariu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete