S-a aflat ce face, de fapt, Monica Gabor în America. Toți știau că se ocupă de afaceri

Monica Gabor este căsătorită de mulți ani cu Mr. Pink și locuiesc împreună în Malibu, SUA. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește în puf așa cum a fost obișnuită și în România, însă acum diferența o fac activitățile pe care aceasta le are.

Dacă în trecut, Monica era întreținută de partenerul ei, acum aceasta lucrează umăr la umăr cu Mr. Pink. Viața dincolo de ocean a schimbat-o pe Monica Gabor. Ea este o femeie care îndeplinește toate condițiile: gospodină, mamă și soție devotată.

Fosta doamnă de Izvorani este acum profesoară de limba engleză pentru copiii imigranți, la o școală din Beverly Hills. Uneori, merge și la biroul soțului ei pentru a se ocupa împreună cu acesta de afacerea cu băutura numită „Mr. Pink'.

Pentru a se deplasa, iubitul ei soț i-a făcut cadou un autoturism Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari. Potrivit ziareonline.ro, viața sa împlinită este asezonată și cu atribuții de gospodină, astfel că după job, Monica Gabor gătește și face curat.

„Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări.

Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu', a declarat Monica Gabor, în trecut, la „Teo Show'.

Foto: Facebook 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete