Ryan Reynolds, dezvăluiri despre viața de familie. Ce spune despre soția sa: „Nu aș lăsa-o niciodată”

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Actorii au împreună trei copii și o perioadă au renunțat la cariera lor pentru a se dedica în egală măsură creșterii și educației lor.

Ryan Reynolds s-a implicat în călătoria sa de paternitate cu partenerul Blake Lively, dezvăluind că amândoi împart „munca' parentală. Cei doi actori sunt împreună din 2012 și au trei fiice: James în vârstă de șapte ani, Inez de cinci ani și Betty în vârstă de doi ani.
Dar, vorbind cu David Letterman într-un clip teaser pentru My Next Guest Needs No Introduction de la Netflix, Ryan a mărturisit că nu ar fi părintele care este astăzi dacă nu ar fi fost soția lui. „Blake chiar mi-a arătat cum să fac toate acestea', a recunoscut el sincer, potrivit Cosmopolitan.

„Blake conduce spectacolul', a adăugat Ryan. „Aș telefona într-adevăr la lucruri dacă nu ar fi fost ea. Are standarde mai înalte.'

Gazda l-a întrebat pe Ryan dacă s-ar simți „anxios' dacă Blake l-ar lăsa pe el și pe copii în pace câteva zile, de exemplu pentru a-și vizita familia. „În primul rând, nu aș lăsa-o niciodată să meargă să-și viziteze familia', a răspuns actorul în glumă. “Nu, asta este ilegal. Asta e răpire.”

Pe tema de a fi lăsat singur ca „tată' pentru o perioadă lungă de timp, Ryan a spus că i s-ar părea „destul de interesant la început', dar a adăugat rapid că „împărțirea muncii este foarte importantă' atunci când crești trei copii.

Nu este prima dată când tatăl celor trei copii a vorbit despre experiența sa cu educația parentală, făcând anterior o scurtă pauză de la actorie în octombrie 2021 pentru a se concentra asupra copiilor săi.

„Toți vrem să fim împreună în această perioadă. Copiii noștri sunt încă destul de mici și nu vreau să ratez asta”, a spus el pentru People, spunând ulterior pentru Access Hollywood: „Copiii mei, ei cresc mai repede decât ar fi sugerat timpul și spațiul, așa că vreau să fiu acolo.'

Și se pare că petrecerea timpului de calitate împreună ca familie este în fruntea listei sale de priorități parentale. „Încerc doar să fiu cât se poate de prezent', a spus Reynolds, în vârstă de 45 de ani, pentru Access Hollywood în noiembrie 2020. „Nu ne despărțim. Eu filmez, soția mea filmează și mergem să călătorim peste tot și pur și simplu mergem cu toții împreună. Cred că asta a fost cea mai bună parte, că într-adevăr nu petrecem mult timp separat. Pot să petrec mult timp cu fetele mele”, mai scrie sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete