Ryan Reynolds a lansat campania de sărbători pentru copiii bolnavi din Toronto

Ryan Reynolds a lansat campania de sărbători pentru copiii bolnavi din Toronto

Anul acesta, sărbătorile sunt altfel pentru întreaga planetă, chiar și pentru starurile internaționale. Actorul Ryan Reynolds și soția lui, Blake Lively, vor petrece împreună alături de cei trei copii, James, Inez si Betty, stând departe de bunici și prieteni.

Spitalul pentru Copii Bolnavi din Toronto a început strângerea de fonduri cu ajutorul actorului canadian Ryan Reynolds. Acesta a început anul trecut campania Sweater Love, strângând mai mult de 315.000 de dolari pentru centrul de sănătate pentru copii, folosindu-se de un pulover tradițional de Crăciun. Acest obiect vestimentar a devenit un fel de simbol al acțiunilor sale caritabile după ce starul hollywoodian a fost victima unei farse pusă la cale de bunii săi prieteni, actorii Hugh Jackman și Jake Gyllenhaal.

În ciuda impedimentelor cauzate de pandemia de coronavirus, actorul canadian a declarat pentru CTV News că va continua campania umanitară denumită „Sweater Love', pe care a demarat-o anul trecut pentru strângerea de fonduri pentru spitalul de pediatrie din Toronto „SickKids'.

Faimosul pulover al lui Ryan este și în acest an „vedeta' campaniei umanitare „Help Ryan help SickKids'. Starul canadian a lansat pe Twitter un videoclip haios în care apare îmbrăcat fiind cu puloverul cu pricina și în care face apel pentru strângerea de fonduri.

În videoclip, vedeta Deadpool a primit o mână de ajutor de la căpitanul echipei de hochei Toronto Maple Leaf, Auston Matthews, purtând același tip de pulover de sărbători.

“Bună, sunt Ryan Reynolds! În fiecare an încercăm să facem ceva cu puloverul meu urât – dar nu chiar urât – de Craciun. (…) Anul asta am decorat tot spitalul cu lumini în forma puloverului. Arunca o privire!”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete