Ryan Gosling dezvăluie cum Eva Mendes l-a influențat să devină tată

Ryan Gosling, în vârstă de 42 de ani, nu și-a imaginat niciodată că va fi părinte. Cu toate acestea, mândrul tată a doi copii privește acum viața printr-o nouă lentilă, acordând prioritate familiei sale mai presus de orice. Într-un interviu recent, el a discutat deschis despre călătoria transformatoare care a dus la această schimbare.

“Nu mă gândeam la copii înainte de a o cunoaște, dar după ce am cunoscut-o pe Eva, mi-am dat seama că pur și simplu nu voiam să am copii fără ea”, a recunoscut actorul, scrie Bright Side.

Mai mult, Gosling a detaliat impactul transformator al muncii lor împreună în filmul The Place Beyond the Pines. Se pare că, în timp ce portretiza o unitate familială pe platoul de filmare, au existat momente în care linia dintre ficțiune și realitate s-a estompat pentru actor. “Au fost momente în filmul The Place Beyond the Pines în care ne prefăceam că suntem o familie, iar eu nu prea am mai vrut să fie o prefăcătorie. Mi-am dat seama că aceasta ar fi o viață pe care aș fi foarte norocos să o am”, a spus el, mai scrie sursa citată anterior.

Gosling a dezvăluit motivele care au stat la baza pauzei de patru ani de la actorie. Decizia de a se retrage din carieră a fost influențată în primul rând de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său cu Eva Mendes. Actorul a subliniat dorința sa de a prețui momentele prețioase alături de cele două fiice ale sale, Amada Lee (7 ani) și Esmeralda Amada (8 ani). “Am vrut să petrec cât mai mult timp cu ele”, a exprimat el, subliniind importanța familiei.

Această pauză a servit, de asemenea, un scop secundar, acela de a stabili o demarcație clară între viața sa personală și eforturile profesionale. „Acum o tratez mai mult ca pe o muncă, și nu ca pe o, știți, terapie”, a explicat Ryan Gosling. Tratând-o ca pe o muncă, el crede că se poate dedica mai mult, reducând la minimum distracțiile și îmbunătățindu-și performanța.

Într-un interviu acordat anul trecut, starul din Notebook a subliniat rolul său de tată devotat. El a explicat că una dintre motivațiile care l-au determinat să accepte filmul The Gray Man a fost oportunitatea pe care i-o oferea de a explora locații fascinante împreună cu copiii săi.

Reflectând asupra aventurilor lor din Franța, Gosling a dezvăluit cu umor că, în ciuda faptului că a vizitat obiective emblematice precum Luvru, dacă ar fi să își întrebe copiii despre amintirea lor preferată din călătorie, aceștia și-ar aminti simpla plăcere de a savura “un platou de fructe la hotel”. Acesta subliniază semnificația momentelor mici, de zi cu zi, care creează amintiri de durată pentru copii.

Mai mult, în timpul unui interviu acordat anul trecut, Eva Mendes, în vârstă de 49 de ani, a declarat cu pasiune că își asumă angajamentul de neclintit de a păstra familia unită. Actrița a precizat că are o “convingere puternică” că ar trebui “să încerci să păstrezi întotdeauna o familie unită, indiferent de ceea ce faci, mai ales când copiii sunt mici”.

În plus, în timpul călătoriilor lor în interes de serviciu, Mendes și-a asumat responsabilitatea de a-și educa copiii acasă. Experiența de părinte a cuplului servește drept o amintire emoționantă a faptului că dragostea și familia pot prospera, chiar și sub lumina reflectoarelor de la Hollywood.

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete