Roxana Vancea și-a botezat băiețelul. Mămica a îmbrăcat cea mai sexy rochie la creștinarea lui Zian

Sâmbătă, 21 mai, Roxana Vancea și Dragoș și-au botezat băiețelul. Zian a fost creștinat la biserică, iar apoi a fost sărbătorit în familie, la o petrecere restrânsă. Mămica a fost cea care a atras toate privirile.

„Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș. Tot atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soră-mea cu cumnatul, părinții', spunea vedeta pentru playtech.ro acum două săptămâni.

Roxana Vancea s-a ținut de cuvânt și a organizat botezul. Împreună cu membrii familiei și prietenii au mers la biserică, unde Zian a fost creștinat. Ulterior, ei au luat o masă în familie, au sărbătorit creștinarea micuțului.

Cea care a atras toate privirile a fost Roxana Vancea. A purtat o rochie albă la biserică, foarte decoltată și foarte scurtă, asortată cu sandale deschise la culoare. Soțul a fost asortat cu ea, a purtat cămașă albă și pantaloni crem.

botez-baiat-roxana-vancea-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Înainte de eveniment, Roxana Vancea se plângea că nu îi place cum arată. „Rochia o fac la prietena mea, Roxana Butnaru. Joi am probă, va fi albă, scurtă, cu spatele gol. Avea una făcută pentru mine, dar când am îmbrăcat-o, nu-mi mai venea. Mi s-au micșorat mărimile prea mult, am slăbit cred de la alăptat, am 45 de kilograme, nu prea îmi mai place cum arăt. Stătea ca pe gard, ar fi trebuit modificată', a mai spus ea pentru Playtech.

Fanii ei nu au fost de acord, au felicitat-o pentru cum arată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete