Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, absenți la botezul lui Luca Tiago. Iată motivul

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost alături de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu la cununia lor. Acum, cu ocazia creștinării micuțului lor Luca Tiago, cei doi au lipsit, însă au participat la un alt eveniment important.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu au fost prezenți nici măcar ca invitați la botezul micuțului Luca. Deși toată lumea se aștepta ca ei să fie părinții spirituali ai băiatului, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales alți nași. Aceștia fiind doi prieteni buni ai cuplului, Laura Dumitru și Homan TandiJono.

Mama Natură și soțul ei au cununat un alt cuplu celebru din România. George Hora și Ramona Hora s-au cununat religios și au petrecut pe cinste în acest weekend. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că nașa, Roxana Ionescu, atrage privirile tuturor cu fiecare apariție a sa. La fel s-a întâmplat și de această dată.

Roxana Ionescu a purtat o rochie neagră, sexi cu o crăpătură îndrăzneață care îi scotea în evidență picioarele perfecte. Mireasa a optat pentru o rochie simplă, finuță cu mâneci scurte, adăugând ca accesoriu un colier simplu.

Roxana Ionescu3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Petrecerea a fost întreținută de trupa Holograf și alături de Dan Bittman a cântat chiar Roxana Ionescu. De asemenea, alte două vedete din muzica românească au fost prezente pentru a le cânta proaspeților căsătoriți, Puya și Kamelia.

În ceea ce privește momentele dificile din viața Roxanei Ionescu, despre care presa a tot scris, vedeta a spus, cu sinceritate:

Am avut o viață frumoasă per total. Dar am fost și încercată, poate prea încercată în unele momente. Dar dacă m-aș fi oprit acolo, n-aș mai fi făcut nimic. Era un mare stop care nu ar mai fi putut să dezvolte nimic. Nu s-ar mai fi întâmplat nimic bun în viața mea.'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete