Roxana Ionescu, declarații surprizătoare la doar 4 luni de la nuntă: „Nu aș mai fi făcut nimic”

Luna iunie a acestui an a reprezentat una dintre cele mai emoționate perioade din viața vedetei Roxana Ionescu și Toni Vidaicu. Cei doi s-au căsătorit religios la Catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Roxana Ionescu și Toni Vidaicu au jurat în fața lui Dumnezeu iubire și grijă unul față de celălalt pe 12 iunie 2021. Cei doi au avut alături familia și prietenii, iar întregul eveniment a fost organizat în doar câteva săptămâni. Invitată la Teo Show, fosta „Mama Natură' a dezvăluit că a trecut prin multe încercări grele, mai ales când a pierdut sarcina. Cu toate acestea, mereu a găsit putere de a merge mai departe și nunta sa a fost cel mai frumos moment din viața ei. De fiecare dată când vede pozele se emoționează până la lacrimi.

„Plâng de fiecare dată când mă uit la pozele de la nuntă. Mă emoționează de fiecare dată când îmi amintesc de acele stări, este minunat. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva. Este minunat și doresc tuturor să simtă ceea ce simt eu, sincer. M-am simțit foarte bine la nunta mea, lucru care s-a văzut, de altfel. Per total, am avut o viață foarte frumoasă, dar a fost și foarte încercată, poate chiar prea încercată în anumite momente. Dacă m-aș fi oprit acolo… nu aș mai fi făcut nimic. Cred că dacă învățăm să înțeleg sau să acceptăm că ni se întâmplă anumite lucruri ca să le depășim, atunci o să fie bine', a mărturisit Roxana Ionescu, la Kanal D.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Provocarea supremă a Roxanei Ionescu și a lui Toni Vidaicu a fost organizarea nunții în doar trei săptămâni. Emoțiile vedetei au fost legate și de rochia de mireasă, crezând că nu va fi gata la timp. S-a lucrat intens la ea, folosindu-se 100 metri de pene, iar în două săptămâni a fost gata de purtat.

Trei săptămâni per total, din momentul în care ne-am hotărât până în momentul propriu-zis. A fost așa un zvâc, pur și simplu eram la masă cu o prietenă de-a noastră, care m-a întrebat dacă am programat data nunții. I-am zis că nu, așa că mi-a zis să sun acum pe cea care are localul de nunți și am cerut primele date libere. Așa a început povestea nunții noastre', a mai spus frumoasa vedetă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete