Romică Țociu a fost trădat de Cornel Palade pentru bani: „Era să îmi crape inima”

Romică Țociu a povestit cum a fost trădat de bunul său prieten și coleg, Cornel Palade. Totul s-a întâmplat din cauza banilor.

Invitat la podcastul Mirelei Vaida, actorul a povestit că de peste 30 de ani a apărut pe scenă alături de Cornel Palade, însă acesta l-a trădat la un moment dat din cauza banilor.

„Meseria asta dacă nu o faci așa, nu iese. Lucrul ăsta vine din lucrul în echipă. În momentul când îți iubești și îți iubești partenerul, trebuie să fii corect. Nu poți să îl lași să stea o oră și tu să vii după două, el nu poate să facă asta. Disciplina de teatru a fost mereu, pentru că totdeauna am lucrat cu program. În 33 de ani nu am întrâziat la niciun spectacol', mărturisește Romică Țociu, potrivit unica.ro.

„În momentul ăla era să îmi crape inima'

Romică Țociu a povestit în cadrul podcastului cum l-a cunoscut pe Cornel Palade și cum a început colaborarea lor. „A apărut Palade. Ne-am schimbat unul la altul destinul. Înainte de Revoluție, la festivalul Brigăzi artistice de la Galați, Palade actor de doi ani, juca acolo. Era cu un vechi actor mai în vârstă și Cornel îi spunea: «Caut și eu unul tânăr, mișto». Ăsta (actorul), îl ia pe Palade și vine cu el la mine la spectacol. După ce se termină îmi face semn ăsta de la TVR să merg la ei. Cornel zice: «nu vrei să vii la teatru, să fii actor?» În momentul ăla era să îmi crape inima', povestește actorul.

Începutul a fost mai greu pentru aceștia, pentru că nu erau deloc bine plătiți. Romică Țociu a povestit că unde locuia nu avea șifonier și își pusese niște cuie în care agăța hainele.

„Văd un anunț. Clubul Portofranco angajează actori de comedie. Mă duc și încep primul program de noapte din viața mea, în 1990. Începusem să scriu cu Cornel. Îmi dădea 100 de lei pe seară, un pachet de țigări Asos și 50 de grame de whisky. Pachetul Asos era 90 de lei, eram talent', a povestit Romică în podcastul prezentatoarei de la „Acces Direct'.

cornel-palade-si-romica-tociu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Romică Țociu a fost foarte dezamăgit când a aflat că Palade l-a trădat din cauza banilor.

„Repetând cu Cornel, urma să plecăm la mare. Vine și spune: «Eu nu mai merg la mare. Am vrut mai mult și am cerut și pentru tine mai mult, dar nu au vrut să ne dea. Alex Jula a făcut o trupă și mă duc cu el în țară». În momentul ăla a căzut casa pe mine. Nu puteam să-i reproșez nimic, era vorba de bani, de cariera lui. Posibil cu Jula câștiga mai mult. În perioada aia nu aveam mintea la trădări, nu știam ce e aia trădare. Am rămas cu Doru Octavian Dumitru. Ne-am dus la mare, Cornel a plecat. În momentul ăla am bubuit litoralul', a povestit comediantul.

Romică Țociu susține că proiectele individuale pe care le au nu le afectează relația de prietenie. „Prin atâtea lucruri am trecut în cei 33 de ani, încât înțelepciunea a adevenit un lucru de bază. La noi nu este concurs cine dă poanta cea mai bună. La noi totul se împarte la doi. La noi succesul este și al meu și al lui. Banii tot timpul s-au împărțit la jumătate. Noi nu suntem la concurs', a încheiat actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete