Romanița Iovan: „Am fost cea mai puternică femeie din România, așa m-am considerat atunci”

Romanița Iovan este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria fashion autohtonă. A cunoscut succesul, însă a avut parte și de momente grele, unele dintre acestea trăite în ochii tuturor. La 16 ani de la acele evenimente, Romanița Iovan a vorbit despre clipele de cumpănă prin care a trecut.

Discuția cu Romanița Iovan a deschis seria de interviuri speciale realizate pe final de an de echipa emisiunii La Măruță, de la Pro TV. Cunoscutul designer vestimentar a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre momentele dificile prin care a trecut în 2005 și în 2014, atunci când fostul ei soț și-a pierdut viața într-unul dintre cele mai mediatizate accidente aviatice din România.

„I-am explicat cât am putut, pe înțelegerea lui, având în vedere că avea șapte ani (n.r. – Albert, fiul Romaniței și al fostului soț, pilotul Adrian Iovan), cât am putut să fiu de puternică. Am fost cea mai puternică femeie din lume, așa m-am considerat. Sunt momente și momente în viața tuturor. Dar eu în momentul ăla mi-am găsit o forță pe care nici nu credeam că o am. Când i-am zis că a murit ca un erou și că tu ai un tată erou, am observat că el are o forță și o putere în el mai mare decât a oricărei altă persoană', a povestit aceasta.

Romanița Iovan: „Dumnezeu îți dă cât poți să duci'

„Lucrurile sunt dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, el a murit că a înghețat. Hipotermie, asta scrie pe certificatul de deces. Sigur că mi-am zis că Dumnezeu îți dă cât poți să duci. Și dacă am putut să duc înseamnă că asta a fost menirea mea', a explicat Romanița Iovan.

La ani distanță de la acele momente tragice și revoltătoare, Romanița Iovan trăiește, de 13 ani, o poveste de iubire cu avocatul Iulian Gogan. „Lucrurile au mers firesc, mai ales că suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Și până la urmă asta e important, restul nu mai contează'.

Romanița IovanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Roxana Vancea, siluetă impecabilă după naștere

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete