Românii au liber la taxele de aeroport în Grecia

Unii dintre cei mai mari turoperatori din România au prevăzut ”bumul turistic elen” şi au luat un număr mare de camere în garanţie încă din a două parte a anului trecut. Acum, ei îşi permit să ofere turiştilor oferte imbatabile.

În luna iulie a anului 2013, agenţia Mareea a atins cifra de 100.000 de turişti care şi-au petrecut vacanţele în Grecia prin intermediul său.

„După 15 ani de activitate simţim nevoia să venim în întâmpinarea celor care an de an ne-au acordat încrederea lor în mod constant“ ne-a declarat Marius Usturoiu, manager general Mareea.

Prin ofertele speciale de la Mareea, turişti pot beneficia de taxe de aeroport gratuite şi reduceri de până la 280 euro pe cameră la charterele pe Grecia.

Agenţia este specializată atât pe destinaţii externe, cât şi pe destinaţii interne. Din prima categorie menţionam destinaţii precum: Grecia, Spania, Croaţia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, în care operează curse charter cu avionul şi autocarul, pe toată perioada sezonului de vară. Mareea deţine şi prima poziţie pe vacanţele interne, fiind principalul touroperator pentru litoralul românesc.

Anul trecut au beneficiat de serviciile sale aproximativ 100.000 de turişti. Totodată Mareea anunţă că în 2013 nu mai puţin de 140000 de turişti vor apela la serviciile companiei pentru a-şi petrece vacanţa pe litoralul românesc. Ceea ce înseamnă o creştere de 40% pe acest segment de piaţă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta