RomaniaActive Health & Fitness Business Summit, cel mai mare eveniment dedicat industriei fitness din România

În această lună va avea loc cel mai mare eveniment dedicat industriei de health & fitness din România. Este vorba despre RomaniaActive Health & Fitness Business Summit care va aduce pe aceeași scenă lideri și profesioniști din industria fitness care vor discuta despre cele mai noi trenduri și cum se va dezvolta piața în următorii ani.

Summitul va avea loc miercuri, 23 noiembrie, la Le Château Ballroom în București. Evenimentul este organizat de către RomaniaActive, Asociația Română de Health & Fitness (RHFA).

' RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este un eveniment unic prin care facem noi pași decisivi în misiunea noastră: aceea de a crea condițiile în care industria de health & fitness să poată crește și de a promova interesele tuturor organizațiilor care lucrează împreună pentru a-i face pe români mai activi mai des', spun organizatorii summitului.

Evenimentul de o zi va aduce pe operatori ai celor mai mari lanțuri de cluburi de fitness din România și specialiști din industria de health &fitness: experți în educație, marketing, consultanță și dezvoltare.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe website-ul oficial al evenimentului – https://hfbr-summit.ro/

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit este organizat de către Romania Active în parteneriat cu Technogym, Matrix România, UPfit.cloud, 7 Distribution.ro, Move On, Les Mills, DY Nutrition și Atline.

RomaniaActive este noua voce a industriei românești de sănătate și fitness, ce promovează interesele tuturor organizațiilor care activează în domeniu și își propune să motiveze tot mai mulți români să fie mai activi, mai des.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro