Rodica Popescu Bitănescu, declarații surprinzătoare: „Uităm să ne ocupăm de suflet. Am trecut prin niște momente cumplite în viața mea”

Rodica Popescu BitănescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Are o carieră vastă, iar la vârsta de 79 de ani, se poate lăuda cu o mulțime de piese de teatru și filme.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, acest lucru nu o oprește să aibă încă multe activități și să se bucure de viață. Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ buni', de la Antena Stars, marea actriță a făcut câteva declarații surprinzătoare despre felul în care privește prieteniile false, dar și goana oamenilor după aparențe.

Rodica Popescu Bitănescu, declarații surprinzătoare

Artista a subliniat faptul că ar trebui să avem grijă mai mult de sufletul nostru și să nu mai fim atenți mereu numai la aspectul fizic.

„Noi ne ocupăm foarte mult în ziua de astăzi de trup, ceea ce este superb, să fim mai frumoase, mai frumoși, ne operăm, ne aranjăm, dar în general uităm de suflet. Sufletul nostru, unde locuiește, în trup. Uităm să ne ocupăm de suflet. Degeaba ne îngrijim numai de corp, dacă nu ocupăm de suflet și nu ne îngrijim de el, se deteriorează și corpul. Nu m-ai văzut pe mine cum sunt când mă supăr, în ce hal arăt. Ce obosită sunt, ce urâtă, nu mă recunoști. Mă lovește atât de tare… Eu am trecut prin niște momente cumplite în viața mea și am rezistat, ca așa mi-a fost scris. E bine să te înconjori de oameni cu care te înțelegi și cu care ai ceva de discutat. Eu, de exemplu, m-am îndepărtat de oamenii care nu vin la teatru deloc, din prietenii mei, nu am nimic în comun cu ei. E o filosofie foarte simplă. Atunci m-am apropiat cu oameni fie din pictură, muzică sau actori, oameni cu care să mă înțeleg,' a mărturisit Rodica Popescu Bitănescu, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai mult imagini cu actrița, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: captură video, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

La 78 ani, Rodica Popescu Bitănescu a îmbătrânit frumos! Imagini de colecție din tinerețea actriței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete