Rochii din filme care au scris istorie

Homepage  / Moda

Sunt rochii care au scris istorie. Care au avut un statut special în filmul în care au apărut și care au devenit sursă de inspirație pentru milioane de femei.

10 rochii din filme care au scris istorie

Jennifer Lopez in Maid in Manhattan
  • Jennifer Lopez în Maid in Manhattan a facut senzație când a apărut în capul scărilor îmbrăcată în această rochie roz pal. Între timp, acest drapaj a devenit cel mai cautat model pentru rochiile de domnișoară de onoare, sau pentru balul de absolvire.
Julia Roberts in Pretty Woman
  • Julia Roberts în Pretty Woman. Am îndrăgit până la obsesie acest minunat rol făcut de actrița care nu anunța mari scamatorii actoricești. Rochia roșie din catifea ne-a tăiat răsuflarea și ne-a făcut să visăm… și să visăm…
Sharon Stone in Basic Instinct
  • Sharon Stone în Basic Instinct. Scena e celebră și o știm cu toții. Ce s-ar fi întâmpat dacă actrita ar fi purtat o fustă cloș, în carouri? Efectul ar fi fost nul. Așadar, rochia a făcut toți banii, nu altceva…
Angelina Jolie in Mr & Mrs Smith
  • Angelina Jolie în Mr & Mrs Smith. O rochie simplă și reinventată de atâtea ori, încât a devenit un personaj aparte în filme. De fapt, această peliculă a fost destul de ușor de uitat, dar rochia neagră nu…
Sarah Jessica Parker
  • Sarah Jessica Parker în Sex and the City. Ne-a omorat cu zile când a apărut pe pod la Paris în această costumație. Practic a reinventat tulul, l-a scos din sertarul uitat, dosit acolo de la începutul anilor ’80. A creat cu această croială amplă un nou trend.
  • Kate Winslet în Titanic. Uitasem cat de frumoasă este suprapunerea de tip layer peste tafta cu un voal brodat și încrustat în pietre. Rezultatul: o rochie spectaculoasă și costisitoare.
Keira Knightley in Atonement (1)
  • Keira Knightley în Atonement și a ei rochie verde datorită căreia s-a creat atâta vâlva în jurul ei… Se pare că tot secretul acestei rochii stă în materialul din care este confecționată: o mătase mai mult decât specială. Cine ar fi crezut că o rochie verde poate deveni personaj într-un film?
  • Michelle Pfeiffer în Scarface. Micuță și delicată, filiformă și grațioasă, minunata actriță a făcut să curgă râuri de cerneală când a apărut în această rochie din satin albastru azuriu. Efectul a fost halucinant de sexy.
Meryl Streep
  • Meryl Streep în The Devil Wears Prada. Rolul acesta nu putea fi jucat de nimeni altcineva. Iar rochia neagră, decoltată, purtată la recepție, ne-a arătat cât de simplu este pentru o femeie trecută de prima tinerețe, să-și găsească latura sofisticată și misterioasă. Iată cum poți arăta ravisant deși nu mai ai demult 20 de ani…
Audrey Hepburn in Sabrina
  • Audrey Hepburn în Sabrina. Aceasta este rochia după care a suspinat o generaţie întreagă de fetițe, doamne și domnișoare. Între timp rochia originală este piesă de muzeu, iar copiile sunt stilizate și transformate, ori în rochii de mireasă, ori în rochițe de păpuși. 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Moda