Rochii de ocazie sub 300 de lei

rochii sub 300 de lei

rochii sub 300 de lei

Când vine vorba despre o ținută mai specială, ne împiedicăm mereu în marea dilemă: eu cu ce mă îmbrac? Rochia de petrecere este un dulce capriciu pentru orice femeie… din păcate, foarte puțin practică și foarte dificil de purtat a doua oară.

Ești invitată la o nuntă?

Dacă nu ești nici nașă, nici domnișoară de onoare, nu ai un cod anume de care trebuie să ții cont. Exceptând doar, bunul simț estetic.

Să știi ce anume te pune în valoare este un atribut al feminității. Să cunoști anumite reguli de conduită în cazul unor situații deosebite, cum este, de exemplu, nunta, este iarăși o trăsătură esențială a stilului personal asumat. Oricât de elegantă ar fi ținuta ta pentru o noapte petrecută alături de alți invitați la o nuntă, aceasta nu are de ce să fie arătată și preotului la biserică. Dacă vrei să fii alături de miri la Taina Căsătoriei lor, rochia ta ravisantă nu face casă bună cu locația și momentul. În biserică poți îmbrăca un deux-pieces discret pe care-l poți accesoriza cu o pălărie fantezie.  Ținuta de la biserică nu trebuie să fie aceeași cu ținuta de la petrecerea…  cu dans și veselie.

Rochia de cocktail

Nu este o rochie de seară, nici de gală, nici de “covorul roșu”. Este o rochie specială. Dintr-un material deosebit, cu o croială rafinată. De fapt, rafinamentul este trăsătura esențială a rochiei de cocktail. Sub nicio formă nu poate fi confundată cu rochia de seară.

Rochia de cocktail nu este lungă, ea trebuie să se termine în zona genunchilor. Se numește de cocktail pentru că se poartă până la orele 19.30, nu mai târziu. După această oră vorbim deja despre rochia de seară.

Accesoriile cu care însoțim rochia de cocktail trebuie să fie de calitate, dar nu extravagante sau avangardiste.

Florentina Mușat

foto: pr

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda